Thursday, January 13, 2011

Naik pangkat....

Salam...

Dah kenyang ke semua??? Alhamdulillah, masih kenyang selepas makan nasik tadi... Japgi dalam kul 4 sure lapar balik nih... hehe

Pagi tadi sampai je office terus buka email rasmi... Kot2 ada kerja ke, benda urgent ke... Sebabnya pagi tadi saya masuk lewat sikit.

Bawak si Faris ke hospital... Sebab apa?? Nanti saya cerita di 'next entri' ok... hehe

Sambung balik pasal email. So, dalam banyak2 email tu tertumpu la pada satu email pasal arahan Ketua Bahagian...

Baca punya baca, wah.... Naik pangkat???

Tapi bukan saya le... hehe. Bos saya... Dari Ketua Unit telah naik menjadi Ketua Seksyen lak...

Tahniah buat beliau. Memang patut pun sebab dia memang seorang yang sangat berdedikasi dalam melaksanakan tugas dia... Dan seorang yang sangat2 hardworking...

Sebagai PA dia saya pun tumpang gembira la bila dia naik pangkat... cewahhhh... Macam la dia baca blog saya nih... hehe

Apa pun, semoga dia terus berjaya... Leh la saya tumpang 2 kaki nanti... hehe

Ok la, tu je pun nak cerita sebab ada kerja sket nih... Sambil jengah jap sambil update... (Sempat lagi... hehe)

Sebelum stop, layan je la sekeping gambar budak kecik ni ha.... Till then, daaaaaa.....

Peaceee aunty2 semua...

9 comments:

Ena said...

tahniah buat bos sal.. :D


wahhhhh!!
camni la pakai spec itam! baru encem! jgn cam dak irfan tu.. pakai spec kakak punyer.. merah menyala lak tu.. keh keh keh..

gadis kepastian said...

hehehe peace balik..^_^v

e.l.i.z.@ said...

ouhh bos yg naik pangkat..igt kan awk heheh, if tak, leh mintak belanja kekekeke

sang kelembai said...

hahha..
tumpang 2 kaki ek.
harap2 akak pon nek le pangkat
dgn cepat...
hahah

Asrul "iLham" Sany said...

tahniah wat bos
moga2 bos dapat blanje lady salwa ye...;)

mamalieyna said...

ingt sal naik pngkat td,,,hehe..pepun tahniah tuk bos ^_^

syariza09 said...

jgn lupa minta boss blanja

~aSHa~ said...

wah ingat naik lagi PA...ehehee

tahniah bos..

peace to you dari aunty jugak...

Hidayati said...

Peace to u too my dear Faris. Anyway, akak ader tag Salwa utk satu contest. Check this out:)

http://hidayatimohamed.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-comel-cantik-dan.html

Selamat mencuba.