Tuesday, January 11, 2011

Berpaling tadah...

Salam...

Herm, sejak akhir2 ni dok terfikir nak cari pengganti la... Dok ushar2 dah, dah ada la yang tersangkut di hati ni...

Tapi macam sayang lak nak 'lepas' yang lama... Ye lah, dah lama setia ngan yang satu ni...

Eh, chop... Ini bukan pasal ganti pasangan ke apa ye... hehe.

Saja je wat ayat2 camtu... Ekceli tetiba rasa teringin nak cari pengganti bagi template blog saya ni... Tengok orang sana sini dok 'cat' baru rumahnya, rasa cam nak jugak... hehe

Ye la, tahun baru... rasa nak berwajah baru la pulak... Tapi cam sayang je ngan template yg sekarang ni...

Walaupun hakikat sebenarnya, saya ni seorang yang mudah jemu, tapi bila sekali dah tangkap cintan or jatuh hati memang jadi setia la saya ni...

Dan rasanya dah setahun la kot dok guna template ni sebagai 'wajah' blog saya ni...

So, camna ye... Nak tukar ke tak.... nak tukar ke tak.... Adeh....

6 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy sokong!
tukar tukar tukar
ngeeee

Fieza79 said...

so tukar sekarang..hehe...suruh org tukar kita ni dok pakai yg lama tu jgk lah...bkn apa mls nk godeh2...mkn masa..

sal tukar je kalau nk tukar ok..

syariza09 said...

hehehe...nak hasut nie...apa kata Sal tuka jer yg baru dulu, kalo rasa x sesuai ngan jiwa, baru la tuka kpd asal

bunga_ros said...

Jom kita tukar secara berjemaah.. ^_^

Ena said...

akak pun ngah try tukar header baru tp tak siap2 lagi.. bila la gamaknya nak siap.. hahaha

-Sara- said...

tukar jgn xtukar! fuyoo, setahun xtukar! ooh, sara setahun bape puloh kali tukar sbb cepat bosan! ngehhhhh :D