Wednesday, January 26, 2011

Bersiaran di malam hari...

Salam...

Dah tido ke??? Mimpi apa la bersiaran di malam hari kan...

Biasanya saya malas nak ngadap tenet malam2 nih... Tapi kan disebabkan malam ni 2 beranak tu (faris & abahnya) tido awal, makanya tak leh la nak tengok tv...

Hehe, tak mau la dok kat bawah sorang2 tengok tv... Sebab 2 beranak tu kul 9 lebih dah naik atas tido lam bilik...

Habis je cerita NCIS terus saya pun menyusul... Masuk je bilik tengok2 dua beranak tu dah selamat Zzzzzz...

So, saya pun cuba la nak join dua beranak tu. Tapi mata ni degil tak nak pejam lak... Adeh, puas paksa diri... Alih2 bangun pastu turun bawah jap sebab baru teringat ada baju2 nak kena basuh...

Settlekan jap apa yang patut, pastu usung la lap top nih masuk bilik. Sambil tengok dua beranak tu tido sambil la layan blog  nih...

Bosan bosan... Dah tu tenet slow lak, lagi bertambah bosan...

Ok la, nak pi BW jap... Tu pun kejap leh kejap problem loading lak... Sabo je la...

Ok, papaiiiiiiii

3 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

dh lama tak tgk tv...

boikot

Ena said...

salam sal..

hehe.. sia leh sambung wat kijer umah yeh!.. camtu la bila tak lena nak tido dan teringat urusan yg belum selesai kan.. tp akak lately sangat la mengantuk sokmo.. huhu.. tak sempat pun nak bw or draf n3.. sob2x

mamalieyna said...

hehe..ada ternmpk n3 sal ni mlm td, tp tak mampu dh nk clik baca, ngantuk sudaah..hehe..