Tuesday, January 4, 2011

Lunch hari ni ditaja...

Salam...

Petang2 camni mula la rasa mengantuk...

Apa tak nya, perut dah sendat yang amat... Tadi pekena mee kari kat SR + kek 1 slice... Mula la mata kuyu...

Oh ya, tengah hari tadi luch dengan En. Abah... hehe. Dah lama tak luch sesama camni di hari kerja... Nama je opis dekat sekangkang kera... (dalam 5 minit je dari opis saya nak ke opis dia...).

Tapi jarang la luch sama2... Masing2 sibuk ngan hal sendiri... ececeeee.... :P

So, bila dia offer nak belanja wife dia yang tengah dok ngidam nak makan kek SR apa lagi laju je la setuju... hehe

Sampai je kat situ, bila belek2 je menu mula la tak tau nak makan apa... Last2 kami makan yg macam kat bawah ni...

Gambar ihsan dari : google
yang ni En. Abah punya...


Gambar : ihsan dari google lagik... hehe
Yang ni saya punya

Dan pencuci mulutnya... 1 slice kek (pebret kek saya)... jenuh nak perabih...

Masa sampai je mee tu, dalam hati ni "Mak aih, macam tak habis je nanti...". Tapi rupa2nya licin saya kerjakan... hehehe... Al maklum la, orang tengah kelaparan... hehe

Sorry la, tak dak pun gambarnya... "M" la nak snap2 gambar... Lagi pun segan sket... hehe.. Tetiba jek malu... hahaha... So, gambar2 semuanya dicilok dari gugel...

Ok la, dah ilang pun rasa ngantuk tu... Nak sambung wat kije... Daaaaaaa

12 comments:

Zur@ZaRi said...

sedap nyer...
nak sikit boley=))

~SHiLA~ said...

ptg² neh tgk udang tu pun tliur da..haha

Ena said...

owh.. pergi SR yeh!..

sedap!!

syariza09 said...

saya & somi pun keje dkt jer tp jarang2 kuar lunch skali,mcm Sal kata la masing wat hal sendiri :)

apa nama kek tu?

Fieza79 said...

dh lama tk g SR...fieza suka tomyam dia..mmg best..!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Zura:

Boleh... eh, tapi dah masuk dalam pewot la... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Shila:

kang balik ajak ceben pi cari udang... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Sekali sekala... hehe

Memang sedapppppp bangetttt

~~*Lady Salwa*~~ said...

Syariza:

Sama la kita nooo... Tak pa, dah slalu jumpak kat umah... kang jemu lak dok jumpa doplohpat jam.... hehe

kek tu namanya 'pecan butterscotch' (rasanya betul dah ejaan nih... hehe)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Fieza:

Tak pernah cuba lagi tom yam dia... next time leh la cuba... hehe

Asrul "iLham" Sany said...

alalaala, cutenya dapat hubby cam tu...

;)

suka makan kek gak... ;)

mamalieyna said...

kak eina suka tomyam!!!!! ^_^..lama tak makan la..huhu..baut sndiri tak sama yg kt kedai..ngee..awat haa..hehe..