Monday, January 24, 2011

Terima kasih...

Salam...

Sepatutnya entri ni dibuat last week lagi kan... Tapi memang tak sempat.. Last week entri semuanya adalah autopublish ye... tu pasal la tak sempat nak wat entri ni...

Just nak ucapkan terima kasih atas wish kawan2 sempena penambahan umur saya tu... hehe. Thank you so much...



Dan minta maaf banyak2 sebab tak sempat nak reply semua komen kawan2 tu... Sekarang ni susah sket nak reply comment kawan2 kat entri saya...

Sebabnya saya hanya bersiaran pagi2 sebelum start kerja, petang sekejap pas makan & sebelum balik, sementara tunggu En. Abah datang jemput...

Masa yang ada saya gunakan untuk jengah umah kengkawan... Harap kawan2 faham la ye... Kalau sempat baru saya reply komen2 tu...

Kat rumah memang susah sket. Nak kena tunggu si kecik tu tido dulu, baru leh on lappy... Kalau tak "ummi, nak tengok shin chan..." "ummi, nak tengok uweee (hyppo menyanyi tu...)"

Dan kadang2 nak bagi tido dia tu, dengan ummi dia sekali tertido... ngeh ngeh ngeh...

Ok la, dah nak balik ni. Nak pi jemput si kecik tu kat taska bawah jap... Panjang umur esok jumpa lagi...

Till then, daaaaaa.....

3 comments:

mamalieyna said...

Alahai sal..kak eina lg la..skrg lgsg tak reply komen, dedulu byk masa, skrg masa nak BW pun kurang..huhu..

dpt adiah pa besday? hehe..nyibuk jer..

~aSHa~ said...

hepi belated besday...

semoga sihat2 selalu ye...

sal akan dpt baby kan tahun ni kalo sy tak silap..maklumla lama tak BW jugak ni...lemau sungguh....

syariza09 said...

hehe...samer2

nanti amik tag yer
http://sayang-syariza09.blogspot.com/2011/01/psstttnk-kenal-aku-tak.html