Tuesday, January 25, 2011

Lagi 3 hari je....

Salam...

Apasal ntah hari ni rasa macam ketandusan idea lak... Tak tahu nak tulis apa... Dan minggu lepas tak sempat lak nak buat entri untuk autopublish minggu ni...

So, mungkin akan tak berupdate sangat la blog ni minggu ni...

Minggu depan pun tak tau la camna... Kalau dah balik kampung tu, alamatnya blog pun ikut 'balik kampung' gak la... hehe

Semalam dapat mesej dari mak, "Buah durian dah luruh"... wah, menambahkan rasa eksited nak balik kampung... yeayyy...

Terus call mak... Dan bertambah best bila mak cakap rambutan pun dah mula masak... best best best...

Mudah2an sempat la merasa ye... Bukan apa, nanti leh telan gak, tapi telan air liur je la tengok orang makan...

"Adik (panggilan untuk 'junior'), jangan keluar lagi tau. Kita makan dulu durian & rambutan puas2... Pastu makan nasik kenduri pak su dulu ye..." hehe

Oh ya, cuti raya Cina ni kenduri kawin adik ipar saya yang bongsu... Kira penamat kenduri la... Harap2 sempat jugak menjamah nasik kenduri...

Ok la, till then... Daaaaaaa.....

6 comments:

Yastro said...

derian luruh?? Mutan masak...kat mane nihhh

mamalieyna said...

sal balik kg raya cina eh..? sama la akak, musim buah ke skrg?..bestnyer..akak seminggu gk lepak kg, sik sana nun..hehe..tak sabar2 ni..lalala...

hope sal ok2 je..smpt merasa mkn ituini ye..hehe,,

syariza09 said...

bestnya ada pokok durian sendiri, leh mkn banyak2.

jgn la malas2, buat jer n3 tag tu

Sal, bila nk buat countdown utk baby baru..rasanya kat sidebar lom ada lg kan

Adzriel AB said...

wahhh...sedapnya durian. dah musim ke ni. kat mana kampungnya dik?

nABiL said...

sedapnye durian..bwk blk cikit..hehe..
xsabar nk blk kg jugk!!

-Sara- said...

sal dh dekat due ke?