Friday, July 30, 2010

Bersawang sudaaaa...

Salam...

Yuhuuu... (apasal tetiba pagi2 dah yuhu sana sini..). Haish, bersawang dan berhabuk dah blog saya ni ye... hehe. Al maklum la, tak berupdate since Sabtu hari tu...

Ada yang rindu ke??? hehe... (please la salwa oiii... jangan la buat ayat perasan camni... hehe)

Ekceli saya berkursus dari hari Isnin hingga Rabu lepas. Pastu semalam sambung cuti lak. Selalunya kalau kursus saya akan curi2 masa gak update (sebab kursus kat dalam office je). Tapi kali ni disebabkan berkursus di luar kawasan, makanya tak sempat la...

Pastu semalam lak, saya amik cuti nak bawa mak pergi jalan2 sebelum dia balik ke kampung pagi esok... hehe

Dah lama (lama sangat la...) tak pegang key board ni rasa lain lak... hehe. Tau tak, disebabkan punya la rindu kat blog nih, sampai terlupa nak turun beli breakfast pagi ni. Tengok2 dah 8.30 pagi... So, dah tak leh turun la... adeh, berlapar la saya sampai tengah hari ni...

Ok la, celoteh sket2 je pagi ni. Entry warming up... ngeh ngeh... Ada masa nanti saya jenguk lagi. Kepada kengkawan, maybe saya sempat jenjalan je. Nak tinggal jejak satu2 maybe susah sikit la ye.. Sorry ye... hehe

Ok la, papaiiiii....

9 comments:

Ena said...

Patut la sunyi sepi jekkk.. p kursus rupanya.. kursus katner tu sal? eheheh.. nyibuk pulak.. ;D

Fakhrur Razi berkata said...

breakfast dlm lunch jer
mcm xbese xD
hahaha

mamalieyna said...

ohho..seb baik sawang tak penuh 1 umah ni, kalau tak jenuh..hehe..biasa la bila ada kerja ni kan, tk dapek la nk folo n3 kengkwn sepenuhnya! takpa..dh mai melawat tu kira baguih la tu..hehe..

oh mak mai eh, herm..dh balik pun ye..

Aleeya said...

heheheh buang sawang cpt..nak raya dah neh hahahaha

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

kat Bangi... ILKAP... hehe. Sekali sekali kursus jauh sket dari opis... selalu kat sini je, jumud rasa...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Fakhrur:

Saya ni tak boleh kalau tak breakfast, nanti menggigil semacam... kalau puasa tu lain la... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Eina:

tu la pasal. iye, bila masuk kerja ni, kena la utamakan apa yg patut... dah settle baru la boleh terjah sana sini

iya, mak sal mai sini. esok baru balik... hehe.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aleeya:

Raya nanti lagi la penuh sawang... ngeh ngeh

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

patut senyap je puan salwa minggu ni..bersawang seminggu takepe lagi, jangan sampai setaun nanti tak kenal rumah sidiri hahah..