Friday, July 9, 2010

Bila mata tersalah pandang....


Salam...

Salam petang jumaat. Esok dah cuti ye... Best best best...

Tadi masa dok 'walking2' kat blog member2 tetiba je ternampak la gambar kat blog Kak Ena. dalam gambar tu katanya anak dara dia, si Anis tu tengah dok makan cococrunch.

Tapi kan mata saya ni nampak cam mushroom soup yg macam kat pizza tu je... Dan dengan tiba2 saja terus rasa macam ter'mengidam' lak... Aiyokkk... Opssss

Makanya, balik ni haruslah geledah kabinet kat dapur tu sebab rasanya hari tu ada beli mushroom soup yg dalam paket tu, yg kena tambah air panas je tu...

Nyummy nyummy... Pastu nak try buat garlic bread... best best... Hai, cepat la kul 5.30.... Dah lapar mushroom soup sangat2 dah ni... hehe

Ok la, tak dak apa pun nak share dah ni... Kepada kengkawan yg tak dak apa2 paln lagi tu, mai la singgah Putrajaya... Kan esok dah start Floria... Mana tau boleh jumpa2 ke... hehe

Ok la, happy weekends ye semua.... Daaaaa

4 comments:

Ena said...

mushroom sup? peberet akak & family gak tu zai.. heheheh...

sedap gak tu.. nak jugak la..

Aleeya said...

sedapla plak ;p
nak dtg la malam ni eyh
haaa dia da gelabah ahahhaa

juz kidding..mlm ni balik johor la umah mentua
ermmm telepas pesta floria huhuuu

syariza09 said...

nyuummmi..dh buat nanti jgn lupa snap pic..:D

apple hijau said...

applehijau90.blogspot.com

do visit my blog.
tq (: