Thursday, July 8, 2010

Senyum lebar saya pagi ni...

Salam...

Hari ni dari pagi tadi hingga ke saat entri ini di'publish' saya asyik tersenyum aje. Happy sangat hari ni... Tak tahu la kenapa ye... hehe

Tambah happy bila tadi ternampak satu entri dalam blog Maya a.k.a Ummi Farish pasal GA - Jom Melawat Melaka Bersama Farish yang dianjurkannya hari tu... (klik sini dan sini untuk maklumat lanjut).


Yang bestnya nama saya adalah yang pertama dalam senarai tu... hehe. Thanks to Farish anak Maya sebab pilih nama aunty ye... Nama pun dah nak dekat sama ngan nama anak aunty - Faris... cuma tak ada 'h' je...

Yeayy, pasni boleh pi berjalan sakan la kat Melaka. Memang tengah plan pun nak pi Melaka... Cuma plan hari tu bertukar jadi 'Balik kampung' last week.

Tak pa, next week boleh lagi kan... Kepada puan penganjur - Maya, thank u so much ye... Next time buat lagik... hik hik...

Alhamdulillah, rezeki2... Mudah2an murah la lagi rezeki lepas ni ye... Amin...

pss: saya tak rasuah Farish suh pilih nama saya walaupun nama dia sipi2 nama Faris anak saya... hehe

9 comments:

mamalieyna said...

senyum jgn tak senyum... bestnyerrr! tuah nama samalah tu..hikhik..
moga2 terus-terusan dimurahkan rezeki tuk kita semua eh..Amin...!

Aleeya said...

waaaa bestnye menang GA..nak ikot gi melaka ley???hehehe

Ena said...

syoknyerrrr...

Tahniah... nak g jugakkkk... uhukkk!!

ayah,ummi, farish said...

Tahniah :)
boleh tak nnt bagi maya alamat rumah.utk htr hadiah yg x seberapa tu.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

hehe, penat dah pipi asyik senyum dari pagi tadi... hehe

Amin, mudah2an...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aleeya:

Hehe... Jom la. Tapi kos atas tanggungan sendiri la ye.... ngeee

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Mekacih... Tak pa, next time join lagi. Mana tau akak lak yg bertuah... :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Maya:

Mekacih ye puan penganjur.. Okeh, nnt saya bagi. Email add maya ada x?

e.l.i.z.@ said...

wowie...patut la lebar semacam..dapat lucky draw..memang bertuah!