Monday, July 12, 2010

Bosan...

Salam...

Dah lama tak rasa bosan camni... Bosan yang ditahap maksima. Dan hari ni rasa cam serba serbi je "M". "M" nak datang kerja, "M" nak jenguk blog dan "M" segala2nya la...

Rasanya ni mungkin disebabkan penangan main bowling semalam. Habis satu badan sakit2 yang amat. Terus je rasa "M"... Haish, teruk betul...

Semalam office saya ada buat game bowling antara bahagian. Nasib baik main 2 frame je, kalau 3 rasanya memang hari ni saya EL je la...

Sebelum2 ni bukan tak pernah main bowling, siap main 3 frame lagi. Tapi entah kenapa kali ni sakit satu badan tu macam main bowling dari pagi sampai ke petang gamaknya...

Semalam pun, balik je rumah terus melepet... Malam tadi pun, kul 9 dah tido... Dahsyat sungguh....

Ok la, jari pun dah letih nak menaip ni. Letah dok baling bola semalam... hehe. Ada banyak nak cerita, tapi next time la kot... Tambah lak gambar pun masih dalam henpon lagi...

Ok, daaaaaaa.......

4 comments:

~Miss Sukasih~ said...

hehehehe...same la kita...

mamalieyna said...

oooh syoknye bowling, teringins la nak main..dh lama tinggalkan arena bowling ni..huhu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Miss a.k.a nieyla:

ye ke... sama eh...

lama tak dengar berita. lupa lak akak nak letak blog baru nieyla kat list akak. yg ada tu yg lama punya.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

hehe, masa main tu syiok je la... pas main baru sakit2 satu badan... ni pun paksa rela je... hehe