Thursday, July 22, 2010

Pagi yang tak ceria...

Salam...

Pagi2 lagi dah terima berita mendukacitakan... Terkurang la sikit semangat hari ni....

Baru je berangan nak 'say gudbye', nampaknya terpaksa la tangguhkan... Tak pa la, maybe next time. Maksudnya, saya nak kena stay kat sini lama sikit... Maybe kena tunggu dapat APC kot... hehe. (Berangan lagi...)

Dan nampaknya saya kena la proceed plan B saya... hehe. Mesti korang cam pening je baca entri saya hari ni kan. Sila abaikan ke'tak betulan' saya hari ni...

Biasa la, semalam MC... ni kesan makan ubat la kot... hehe

Ok la, tu je nak bebel pagi2 ni. Sekadar meluahkan rasa terkilan, sedih & macam2 la rasa yang ada pagi ni... Tapi masih mampu tersenyum & ketawa...

Bak kata hubby, think positive... Setiap yg berlaku ada hikmahnya... Dan saya memang nampak apa hikmah yang ingin ditunjukkan. Saya redha...

Ok la, till then, daaaaaa.......

9 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala jangan la sedey...tenyum tikit k...semua yang terjadi ada hikmah yang tersembunyi k...

Ezzah said...

okl atuhhh...tnggu dpt APC baru blah. eheheheh :D

Ena said...

heheh..
tak pe la.. plan b masih ada.. walaupun tak tahu apa ke bendanya.. hihii..

mrs_yus said...

salwa mntak tuka ke?

~~*Lady Salwa*~~ said...

Anje:

Tq... iye, tawa dalam tangisan nih... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ezzah:

Betul tu, dapatje APC terus blah... hehe (rancangan jahat)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Tu la pasal, paln B & C masih ada utk backup... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sara a.k.a mrs yus:

Erm, nak kata minta tukar tu ada la sipi2 kot. tu sebahagian dari plan A, tapi main plan lain... hehe

mamalieyna said...

hukhuk..tul tu..stp yg berlaku tu, sure ada hikmahnya..so, takyah sedih2 sgt ok..cheers..^_^