Thursday, July 22, 2010

Sudah sudah la bersedih...

Salam...

Apa kena mengena tajuk entri ngan entri ni, saya pun tak tau. Tetiba je terasa nak letak tajuk camtu... hehe. Sebenarnya nak cerita pasal kisah pagi tadi je...

Pagi tadi masa odw nak datang office ada la dengar radio hot.fm... Cam kelakar je topik hari ni... hehe... Pastu deejay dia memang best la kan... Salah satu penyebabnya. Ngam betul mereka bertiga tu - Farah, Fbi & Ag...

Pastu terdengar la satu lagu nih, dah lama tak dengar... Tetiba je rasa cam sedih jap... Touching la pulak... Lagu yang sangat membawa maksud dalam hidupku... cewah, berjiwang karat jap... hehe

Lagu apa?? Ni ha, lagu tema filem nih... Pernah tengok tak??? hehe. Sure ramai yang dah pernah tengok kan...


Citer yang sangat best.

Dah 2 kali tengok... Cam nak tengok lagi... hehe. Ada gak keinginan nak beli novelnya, tapi cam 'ada masa ke nak membaca nih???'... Kepada sesapa yg ada novelnya, leh pinjam tak...??? hehe


Opsss, dah merepek ke lagu lak.. Haish... Nak cerita pasal menda lain, pi cerita pasal menda lain lak... Sorry... ngeh ngeh

Tapi nak gak tempek lirik lagu ni ngan penyanyinya... hehe. Ok la, tak dak apa sangat pun nak diceritakan sebenarnya... daaaaa

Desir pasir di padang tandus
Segersang pemikiran hati
Terkisah ku di antara
Cinta yang rumit

Bila keyakinan ku datang
Kasih bukan sekedar cinta
Pengorbanan cinta yang agung
Ku pertaruhkan...

Maafkan bila ku tak sempurna
Cinta ini tak mungkin ku cegah
Ayat-ayat cinta bercerita
Cinta ku padamu

Bila bahagia mulai menyentuh
Seakan ku bisa hidup lebih lama
Namun harus ku tinggalkan cinta
Ketika ku bersujud

Rossa yang cute & tomei.. Suka la tengok dia nih...

2 comments:

Ena said...

alolor... masih sedih2 ye sal.. pesal apa la tu.. huhu

akak pun suka gak lagu tu.. memg rasa cengeng jekk bila dengar.. adeihhh!!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Biasa la, sal ni kalau sedih memang seharian la jawabnya... huhu. Tapi esok sure dah ok.. hehe

betul tu... sedih tul lagu nih...