Tuesday, July 6, 2010

Pulak dah...

Salam...

Rasanya ramai yang sedang mengalami masalah ni. Bila dah approve comment tu tapi tak kuar pun kat entri. yang kita balas balik comment tu pun hilang...

Masalah betul... Herm, bila nak ok nih.. Tensyen je rasa...

10 comments:

Ena said...

alahai.. tu la dulu akak ada masalah tu bila guna word verification dan kena approved kemen.. tapi sejak akak dah remove word verification dan tak pelu lagi approve komen tu.. dah tak de dah masalah tu.. sal try la setting balik..

Aleeya said...

sama la..arini blogger tengah wengggg

~~zaa~~ said...

betul2...za pun jadi jugak hari ni...nape ek??? :(

mamalieyna said...

hope esok oklah..kalo tak, tak best kan..huhu..

Ena said...

rupenye.. sama gak masalah kita ngan semua sorg ye sal.. hehehe.. ingat kan cam dolu2.. alahai,.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

ye ke... pasni kena cuba camtu lak la... ingatkan guna verification tu utk elak spam... nak kena cuba la ni...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aleeya:

Tu la pasal... blog tengah mereng... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Zaa:

tu la, ramai yg jadi cenggitu. masalah teknikal kot.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

tu la, harap2 ok la...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

tu la pasal, kalau yg terus save tu pun problem gak... masalah teknikal la ni...