Thursday, July 8, 2010

Entri dari Faris

Salam aunty2 semua (to uncle jugak kalau ada...)

Hari ni Faris pinjam jap blog Ummi Faris sebab Faris nak ucap tenkiu pada aunty semua yg wish kat Faris. Ummi suruh tanya, hadiah takde ke???

Ummi kata semua aunty dok tanya bila Ummi nak bagi adik kat Faris. Ala, Faris tecik lagi la aunty2... Tak puas lagi nak bermanja2 ngan Ummi & abah... Nanti2 la kot...

Tapi kan, kalau dah nak dapat adik pun Faris terima je... Ada gak kawan... (hehe, ummi gelak je dengar Faris cakap camni...) Ye la, ummi tu kata je nak suruh kawan2 dia tambah dulu... tengok2 tiba2 je Faris dah dapat adik...

Pastu kan, ummi suruh bagitau ni.... Faris pun tak tau la kenapa dia tak bagitau sendiri. Dia kata kan suruh aunty Zaa yang pengantin baru tu dapat baby dulu...

Pastu kan, dia suruh aunty Anje, aunty Eina mama adik Arif, ummi Aisyah, aunty Sara, aunty Ainaunty Rose ibu adik Rafiq, aunty Maya, aunty Aleeya dan semua aunty yang baru ada anak sorang tu tambah gak baby sama-sama. Baru ada geng.

Maaf la ye, Faris nak taip semua nama aunty tak larat la, yang Faris sempat je la ye. Jangan amik hati tau...

Untuk aunty Ena, aunty Ezzah & aunty Eli kalau nak tambah jugak dipersilakan... Tapi ummi kata mereka ni tak pa sebab dah dapat sepasang. Faris pun tak faham, sepasang kasut ke sepasang apa... Buat-buat faham aje la...

Ok la, yang tu je Faris nak cakap kot. Lagi pun ummi kata budak2 tak boleh bukak internet lama2. Padahal ummi tu yang sibuk nak konker internet kat dia sorang je...

Ok ye aunty2 semua... bye bye bye (gaya shin chan)... Muahhh...


daaaaa aunty2 semua... tenkiu ya...


Cantik tak mata Faris???


Grrrrr... Rasa nak gigit2 je aunty2 yang suruh Ummi bagi adik kat Faris...

4 comments:

Aleeya said...

AMBOI2 FARIS BIJAK EYH CKP, SAPE AJOR TU HEHEHEH

SKE TENGOK GAMBO DIA SYOTAK TURR KIYUTTTTT LA

ALAMAKKK FARIS ..AUNTY MMG NAK TAMBAH TAPI LAMBAT LAGI LER TUNGGU MAMA FARIS TAMBAH DULU LAAAA HEHEHE

mrs_yus said...

ooh faris pndai ckp yee..
erkk tp aunty x wish kt faris g pon..hpy belated bufday ye syg..yg ke brpe ni ek?
to ummi faris : ala tmbah jelaa pe salahnyee..hehe :)

Ena said...

ehehehhe..

comei jekkk netri dak faris nie yeh!.. ;D

Ezzah said...

eheheh..aunty ezh nk rehat dulu sbb aunty dh dpt spsang. suh ummi tuh tambah dulu.

hihihihi :)