Monday, September 6, 2010

S.e.L.a.M.a.T H.a.R.I r.A.Y.a ....

salam... rasanya hari ni dah ada yang start cuti untuk balik ke kampung... Esok pun rasanya ada jugak. Makanya saya pun nak ucap la sket... in advance la katakan... hehe

Ucapan khas buat semua teman blogger, terutama yang dah lama kenal & baru kenal. Maaf la kalau ada dok komen over2 ke, terkasar bahasa tu ke... Juga kepada semua yang pernah singgah ke 'zon' saya ini. Kepada silent reader jugak, yang tak berpeluang mengenali....



Jika ada siang, pasti ada malam
Jika ada hitam, pasti ada putih
Jika ada kesalahan, pasti ada kemaafan

Dalam perjalanan hidup ini kita sempat bertemu
Kemudian berpisah seiring dengan waktu
Bila selama kita seiring jalan ada seteru
Saya hulur maaf dan keredhaan untuk itu


Ampun dan maaf andainya
TERkasar bahasa
TERsilap bicara
TERmarah yang tak kena
TERtanya tak tentu hala
TERsasul yang tak sengaja


TERpukul kat mana mana
TERpekik di telinga
TERhantuk di kepala
TERpinjam harta benda
TERmoody tak semena mena
TERumpat bila bila
TERmacam macam lagi yang kena mengena
Semoga dimaafkan

Salam ikhlas dari tangan ke hati,


~~ *Lady Salwa & Keluarga* ~~

15 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sejak bila plak sal berpurdah ni..wekke

ok2 sala....selamat hari raya jugak..maaf la if ade tersalah kate ke ok..:-)

mrs_yus said...

slm i-dilfitri salwa..maaf zahir dn batin :)

~~zaa~~ said...

selamat hari raya aidilfitri, salwa..
mohon maaf zahir & batin kalo ada tersalah bicara & tuturkata...


zaa & khairul

~Miss Sukasih~ said...

Selamat ari raye jugak...kalau senang2...mai la kat umah...dekat jer pun...hehehehe..=)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Rose:

la, mu tak tahu lagi ke... baru je semalam pakai... muehehe

ok, no prob... 0-0 ok... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mrs_yus:

sara, ok... sama la

~~*Lady Salwa*~~ said...

Zaa:

ok, sama la...

~aSHa~ said...

salam aidilfitri buat sal sekeluarga...semoga sihat2 ye...takde alahan dah kan..

maaf kalo ada tersinggung dek bahasa yg merapu meraban je..ehehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

miss sukasih:

InsyaAllah... tapi akak balik kpg lama tau... ada lagi ke kuih raya nanti... ekeke

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Asha:

Tq... alhamdulillah, kali ni tak teruk pun. setakat ni takde pun apa2 alahan..

sama la ngan sal ye...

Cik Yuki said...

selamat hari raya aidilfirtri.~!
:)

nABiL said...

selamat hari raya jugak!!hati2 blk kg yer...

mamalieyna said...

Salam aidilfitri..mohon maaf la andai ada salah silap dr akak jugak! ^_^

selamat balik kampung! yeaaa!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Salam Aidilfitri jugak dr. kami sekuarga, Maaf Zahir & Batin..

AzketOm said...

selamat jua. moga raya ni membawa seribu keberkatan dan kebahagiaan.