Monday, September 6, 2010

Badan je kat opis, fikiran dah melayang2...

Salam... dah tengah hari... Cepat la petang & malam lak. Dan pagi esok... (over lak...) hehe

Haish, apa la nak kena ngan saya ni. Nak wat kerja pun dah tak leh nak fokus... Tadi, masa naik lif nak pi hantar dokumen, boleh pulak saya lupa nak tekan butang lif...

Kebetulan ada orang naik sekali... Lif gerak, tu yang tak perasan tak tekan tingkat berapa nak pergi. Sudahnya ikut je orang. Bila teringat baru nak tekan butang lif tu... hehe

Pulak tu sana sini dok pasang lagu raya... Bak kata hubby, dengar lagu raya ni rasa macam nak balik kampung la la ni jugak (time tu jugak)... hehe

"Terbayang suasana permai desa..." adeh... sabo je la. Tapi betul la, mood memang dah ke mana hala ntah... Walaupun  mood tak ada, kerja tetap berjalan seperti biasa & dibereskan seperti yang diarahkan...

Ok la, nak layan jiwa sat ni... Daaa

**Awat la hari ni bukan hari Rabu nooo....

7 comments:

mamalieyna said...

tu la..kalau hari ni dh rabu kan best...huhuhu.. =P

syariza09 said...

sama laa...rasa mcm ari ni juga nk blk...tp bw sabaq..coti pn dh tak banyak, mau tak mau kena tgg ari Rabu la juga

~Miss Sukasih~ said...

huhuhu...same la kat cni...mood keje tu dah makin xde dah...mood raye jer skrg...nieyla kat cni pasang lagu raya jer..

Ena said...

jangan la ari rabu lg akak tak sihat ni.. umah tak abis kemas lagi..huhuhu..

mrs_yus said...

smelah sara pn..xsbr blk kg! :)

mummy_ayu said...

betul tu...rasa mcm malas je nak pie keja dah kan..mood nak cuti raya dah makin menebal...

~aSHa~ said...

itu la pasal..ramai dah hati ke kampung...badan je masih disini..bekerja..uhuhu