Wednesday, September 22, 2010

Ikut rasa binasa, ikut hati mati...

Salam...

**sila abaikan tajuk yang macam tak dak kena mengena je ngan entri ni... saja suka2 letak tajuk camtu...

Rasanya cam nak private kan aje blog nih... Sebab cam dah tak secure je nak luahkan perasaan terutama yg berakitan personal...

Patutkah saya private kan saja blog nih??? Any suggestion??? Tak pun guna cara Ezzah, buat entri berpassword untuk entri yang agak personal...

Harus dikaji sedalam2nya nih... (ghupe macam masalah berat jek... sabo je la...)

Dan tak sabar rasanya... lagi 5 bulan lebih je lagi... Pastu adios amigos.... hahahaha (ketawa jahat...)

Jangan nanti kuar mulut buaya masuk mulut singa udah le... (ke terbalik pepatah saya ni...)

3 comments:

e.l.i.z.@ said...

awat lak nk private? hurmm camni je la..cita yg terlalu personal, xyah diluahkan kt blog..blog ni sesapa je baca, x best la kan kalu cite personal org tahu heheh tu pendapat eli la

nABiL said...

btl tu..xyahla cite ape yg personal sgt tu...nanti xpasal2 semua org tahu..tp kite perlu luah jugk kan..nk cite kat org xblh..so luah dlm blog je la..hehe

mamalieyna said...

alaa takyah la privatekan...cam kata elly n nabil tu..too personal takyah la luahkan kt blog, luahkan kt kengkwn terdekat..^_^

pepun be happy ye!