Monday, September 6, 2010

Clear je jalan hari ni ye...

Salam...

Selamat pagi... Hari ni sampai office awal sket dari selalu. Ye la, jalan clean & clear je pagi ni. Kereta memang tak banyak pun.

Salah satu sebabnya sekolah dah start cuti. Dan satu lagi mungkin ramai yang dah start bercuti & balik kampung...

Sebut pasal balik kampung, rasa tak sabar nak balik dah ni... Jeles betul ngan Kak Yong & kak Ngah saya. Petang semalam lagi diaorang dah sampai kat kampung... Bestnya...

Kak Yong saya cikgu, dpaat la bercuti awal. Kak Ngah pulak, suri rumah... Kebetulan pulak husband dia bertugas kat Lubnan, dapat la dia balik awal. Tumpang kak yong...

Lambatnya la hari Rabu... hehe. Tapi persiapan raya memang tak complete lagi... :(

Cuti 2 hari lepas dok kat rumah je... Tak ke mana2 pun... Rasa cam tak sempat dah nak pi cari tudung... Mungkin pakai je la apa yg ada...

Ok la, entri pemanas jari jemari pagi ni... Petang kang kalau sempat sambung lagi... Ok, daaaaaa

10 comments:

Ena said...

sama la kita tak complete lagi utk diri sendiri.. anak2 je dah complete.. tak pe la.. akak pun mungkin pakai je la apa yg ada.. tak larat dah nak bersesak2 lagi..

Ezzah said...

kat parcel izah nih sama jugak. tak clear pun lagi jalan.. :P

Aleeya said...

ak ahla..tadi pun kua lewat sempat je sampai opis hehehe smpt je swipe kad huhuuu..kan best lau ari2 camneh hheheh

samat ari raya!!

mamalieyna said...

tulah jln clean n clear betul ari ni! ^_^

tak sabar nak blk beraya niiiiii!

sama lah, akak pun pakai je tudung mana yg ada, takdan nak carilah..huhu..klau nk btl complete, tak habis2 shopingnye..huhu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

samala kita sal
kita pon start cuti ari rabu
dok sabor nih..eheheh

jln kat shah alam dok clear lagi la..ramai lagi lom cuti..

bes kan..jeles kat depa2 yg cuti awai.mencik!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

tu la kan, dah malas nak bersesak2 dah. tapi kalau sempat balik ni sambung cari kat kampung lak... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ezzah:

Ye ke, alahai... kat situ sentiasa je sesak ye...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aleeya:

Tu la pasal, kalau hari2 clear je kan best... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

Tu la kan akak, mood nak balik kampung membuak2 je nih. Tambah dok dengar lagu raya... hehe

memang pun, kalau nak ikutkan complete memang takkan sudahnya...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Rose:

hehe, tau takpe... mood nak kerja pun dah ke laut... hehe

owh, ye ke... tak ramai lagi kot yang start cuti...

ye betul, jeles tul ngan depa2 yg dah cuti tu... dok berseronok kat kampung...