Tuesday, September 21, 2010

Aduh, sakitnya kepala...

Salam...

Pening tul kepala sekarang ni. Tengah dok fikir satu masalah ni...

Masalah yang paling memeningkan kepala. Sampai saya rasa nekad nak proceed plan B saya...

Kan bagus kalau ada cctv kat tempat saya ni. boleh tau apa yang terjadi sebenarnya 2 minggu lepas. Boleh tahu siapa betul siapa salah...

Adeh, menci tul la dengan situasi sekarang ni...

Sorry la kengkawan kalau pening baca entri saya ni. Nak cerita detail, tak boleh sebab terlalu complicated...

Macam mana saya nak selesaikan masalah ni... Kalau masalah ni tak dapat diselesaikan dengan sepatutnya, saya jugak la yang kena tanggung akibatnya... adui laaaaaaaaa.....

4 comments:

syariza09 said...

Macam berat ja prob ni..
Sah mmg berat nih..Cuba cari jln penyelesain yg terbaik.
Ada kes curi ka, sampai nk tgk CCTV

Ena said...

Jenuh kan sal mcm tu.. kdg dah tahu siapa yg bersalah tapi tak leh nak buat apa2.. sudahnya kita pulak yg kena tanggung.. haishhh!!.. tak patut!!

sabar ye sal..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Syariza:

memang berat pun... bukan kes curi, tapi dokumen hilang... adeh...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Memang pun. Tapi masalahnya sal macam ingat2 lupa lak apa yg berlaku masa hari kejadian tu...

Tu la, sabar je la... lagi 5 bulan lebih je nak kena sabar... pastu cau cin cheee la... hehe...