Monday, August 16, 2010

Salam Isnin...

Salam...

Entri ringkas di pagi ini...

Sebelum tu nak minta maaf la kat kawan2 semua sebab tak sempat nak jengah blog kengkawan semua.

Saya kurang sihat sedikit pagi ni. Sepatutnya saya kena attend Perhimpunan Bulanan Jabatan saya. Tapi disebabkan berdiri terlalu lama sangat tadi menunggu ketibaan 'big boss', kepala terus pusing.

Tambah pulak keadaan dewan yang hingar bingar sangat (biasa la kan, cuti 2 hari masing2 nak cerita itu ini). Terus rasa loya & habis semua yang dimakan waktu sahur tadi keluar balik... hehe...

Saya hampir2 pitam. Sudahnya, masa doa tengah dibacakan saya terus 'larikan' diri balik ke bilik. Dah tak boleh nak berdiri langsung...

Masih sakit kepala lagi saat ini... Tu je nak bagitau (kecoh betul...). Tengok la petang nanti kalau dah ok tu saya jengah2 la apa yg patut.

Buat masa ni tak boleh nak ngadap PC ni, berdenyut2 sangat rasanya... Ok la, till then, daaaa....

10 comments:

Ena said...

alahai siannya..
ingatkan tak de dah mabuk2 tu di bulan puasa nie kan.. tak pe la sal.. time ok eh la datang jengah2.. ;D

take good care yeh!

baby berry said...

alahai..headache ke..nk mam ubat pn pose kan..tp klu dah tak tertahan sgt, mintak take a nap la for a while..

mrs_yus said...

ehem ehem..ade ape ape la tuuuuuu :)

~aSHa~ said...

semoga cepat2 sihat ye...simpton2 lain kot....ke ada apa2..ehehe

. . . h u s n a . . . said...

kak... keje kat jabatan pe ea??

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Tu la, maybe sebab semalam tak berapa nak sihat sama. Pastu makan sahur pun sikit je, perut masuk angin... hehe

Ok, tq..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Baby berry:

Hehe, dah okey sket pas tido masa luch hour semalam... tq ye...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sara:

Hamboi, hamboi... ke situ pulak ye... hehe

Eh, ada... mata, idung, mulut... :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Asha:

TQ... hehe, ye lah tu...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Husna:

AGC.. kalau nak tau agc is standing for what, search dalam tenet ea... hehe (saja tak mo bagi jawapan direct..)

**nape??