Friday, August 27, 2010

?????

Salam...

Mood saya hari ni entah terbang melayang ke mana-mana hala ntah... Sampai rasa serba tak kena ja hari ni. Rasa macam nak cepat2 balik rumah ja...

Kenapa ya. Saya sendiri pun tak tahu. Nak kata ada masalah tu, maslaah biasa2 yg kecik2 je la...

Dan terasa sangat2 nak balik kampung. Kalau boleh nak balik la la ni jugak (sekarang jugak).  Nak buat kerja pun rasa tak semangat ja...

Ok la, mood nak menaip pun tak ada nih... ni pun gagahkan la jugak update blog sebelum blog ni akan berhabuk dan sunyi sampai 31hb ni... hehe

Ok, daaaa

3 comments:

Ezzah said...

alahaiii...mood ibu mengandung mmg sokmo swing kann....kan tetiba je sdih pastu tetiba jke happy. :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ezzah:

betul la tu.. mood asyik tak menentu ja... kadang2 tu tak dak sebab pun, tiba2 ja... hehe

Ena said...

eh! mcm lebih kurang pulak n3 kita.. tapi akak lebih bebelnye.. hehehe.. tapi akak still ok la.. still leh wat kije cam biasa cuma feel je yg lain.. huhu