Friday, August 20, 2010

KESAHIHAN DAGING McDonald tidak HALAL??

Salam...

Email ni saya terima dari seorang member... Hanya forward dan share sahaja... Kebenarannya, wallahhu'alam.... Tapi tak salah kan share... Terpulang la pada masing2 nak percaya atau tak...

Untuk mengetahui lebih lanjut, click SINI

Sekian, wallahu'alam...

6 comments:

Ena said...

Ada juga bca pasal ni sebelum ni..

Anonymous said...

ape pranan JAKIM slama nih?? kna suap kut

Panglima Muda said...

rajinnya menulis... daging McDonald tu sedap juga. Nak cerita pasal halal ni susah. dulu saya kerja kat supermarket, saya tenguk daging halal dan dan tak halal satu peti ice besar
duduk sekali. Bila keluar kat luar baru le pecah pecah tempat. Itu belum cerita yang datang satu kapal. Kok mana pun sama jugak.. Macam cerita orang pas minum air paip kerajaan aje. Kuruk kutuk pun cukup bulan ustaz dapat gaji dari mana..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Sal baru je baca jumaat lepas... entah la, tapi memang sal tak makan dah pun McD sebelum2 nih...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Anonymous:

Saudara/i....

Jangan kita mempersoalkan peranan orang lain... Tanya diri sendiri dulu, apa peranan kita terhadap diri kita sendiri...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Panglima muda:

Betul tu. kalau nak cerita bab halal haram ni, memang susah dah nak beza...

Tapi kalau dah was was atau ragu tu elok tinggalkan sahaja... Saya pun setakat ni tak pernah lagi beli daging yang dah packing2 kat supermarket tu. selalu beli kat org yg jual daging kat pasar tani tu je...