Friday, August 27, 2010

Nak pi mana ni???

Salam...

Adeh, bosannya hari ni. Rehat panjang, tapi tak tau nak ke mana..

Nak ke alamanda, sure ramai orang punya la... nak dok kat office ja, cam boring la... bukan ada apa pun...

Nak balik rumah, cam 'M' je... Lain la kalau bukan bulan puasa. Boleh gak balik makan2 kat rumah... hehe

erm, nak ke mana ye... Yang kerja kat KL tu boleh la terjah sogo & jalan TAR ye... selamat bershopping la semuanya ye...

ok la, daaaa....

3 comments:

Ena said...

Jom sal.. heheh ;D

Cik Yuki said...

hihii..solat, dok opis. online fb. tdo. ngee.~

*jgn ikot idea nih. hahahaa

syariza09 said...

tak yah gi mana2. dok diam2 ja kt opis. slamat duit poket