Thursday, August 19, 2010

Kebosanan yang melampau...

Salam...

Dah petang baru nak bersiran... Mood kureng sket hari ni... Asyik menguap je kerjanya. Dan asyik terlelap je kat tempat ni ha...

Bukan tak ada kerja, ada tu ada. Tapi semua dah settle... Bosan giler rasanya... Tadi tengah hari ingat nak Zzzz la sekejap. Pastu teringat yang susu si Faris tu dah nak habis. Cukup untuk malam ni je. Untuk ke taska esok tak ada...

Gagah la drive keta ke K4 pi cari susu dia... Orang boleh tahan ramai la jugak. Sempat la beli barang2 dapur sket... Hajat di hati nak buat cucur udang masih belum kesampaian lagi ni. Tadi boleh lupa nak beli taugeh & kucai... Sabo je la...

Pasal berita gembira tu, ada 2 sebenarnya. Satu saya dah sah dalam gred jawatan sekarang. Baru je dapat surat pasal kenaikan Gred tu... Alhamdulillah... Dan segala tunggakkan gaji tu dah pun dapat last month... Rezeki nak raya... hehe

Berita yang keduanya, tetiba je rasa macam tak jadi nak share lak bila teringat salah satu entri dalam blog member saya. Dalam entri tu katanya, ada orang cakap kat dia "pasal diri sendiri pun nak heboh2 kat dalma blog."

Terus rasa cam, 'nak share ke tak...'. Rasa cam nak 'biarlah rahsia...' hehe.

Ngada2 tul... Nanti la, mungkin sekarang ni bukan masa yang sesuai. Next2 time ye... Semalam dah berkobar nak share, tapi hari ni dah terbantut la semangat tu... Sorry ya...

Ok la, selamat berbuka ye kepada kengkawan semua.... Ok, papaiiiii....

10 comments:

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

wah..tahniah pn salwa..syoknya dah konpem ekk..nanti leh blanje kite..hihi

Ena said...

Tahniah sbb dah kompem denga Gred baru.. syok tu.. dapat tunggakan gaji lagi.. memg rezeki betul la.. rezeki buat bakal adik farish juga kot..
alahai. excited dah nak tahu.. tapi tak pe la kan.. kalau perlu ianya menjadi rahsia.. Biarlah rahsia.. tapi kalua rasa ready nak bgtahu.. cepat2 wat n3.. benda yg baik tak salah utk dikongsi. :D

mamalieyna said...

waaah tahniah sal! gaji berganda2 la ni ye..ok la buat raya kan..^_^ Alhamdulillah..

alaa...apa 1 more thing yg best tu..share la..hehe..nyibuk jer..! ^_^

mrs_yus said...

smela sara pn kemarin dh pat srt konfim n27 tuu..tp tunggakannye ble dpt ntahla :(

oh btw,share jelaa..pedulikn je org yg mengate2 tuuu..ape dorg jeles kot nk blogging tp xreti..blog kte suke hati ktela nk crite pe pon kn..ehehe :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnyee
lanjer kepok lekor la seketui..ngeee

tahniah ye..:-)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Cik Yah:

TQ... ehehe... Blanja? Meh umah kiter, kita masak... kira belanja la tu kan... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

TQ akak. Hehe, tu la kot... Dah tak rahsiakan dah. Baru je tadi membongkar rahsia... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Eina:

Nak kata berganda tu, boleh la... lepas la nak wat belanja raya... hehe

Dah share dah kat entri pagi ni... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sara:

ye ke, tak pa... Sabar2... Lagi lambat dapat lagi banyak kot... hehe

tu la kan, wattak reti je la apa org nak kata... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Rose:

Nak kopok lekor seketui je ke??? hehe

TQ...