Tuesday, August 17, 2010

Dah okey...

Salam...

Selamat pagi semua... Puasa tak hari ni?? Saya, alhamdulillah setakat ni masih full lagi... hehe

Semalam tu, lepas dapat je lelap mata masa luch hour bangun tu terus rasa segar bugar... Cuma perut berkeroncong tak hengat. Maklumla, dah kosong betul... Tapi, masih dapat bertahan hingga waktu berbuka. Selamat puasa saya semalam... hehe

Cumanya, plan asal nak masak beberapa jenis lauk & cucur udang terpaksa la dipostpone kerana memang tak larat sangat semalam. Kempunan nak makan cucur udang... hehe (mengidam ke???)

So, lauk hanya dibeli di PARAM aje la. Tu pun, saya tunggu dalam keta ngan Faris... Oreder je kat suami... hehe. Tak kosa nak berhimpit2 ngan orang ramai tu...

Balik rumah just masak nasik & air je.. hehe

Dan disebabkan tak masak, makanya dok la melayan citer kat tv3 kul 6.30 ptg tu... Ramai kan yang tengok citer ni... Sebab utama ada pelakon kecik comel tu ha... Geram je tengok dia tu, dah la comel petah lak tu...

Ok la, tu je kot nak bebel jap pagi ni. Entry warming up... hehe. Sampai jumpa lagi, daaaaaaa....

7 comments:

Ena said...

dah ok yeh!.. eheh hope ok sentiasa la kan!..

ok la tu ada gak masak nasi 7 air. akak semalam buka tak masa apa2 pun waima secawan air.. hampeh! naper? nanti baca kat n3 akak petang karang.. ;D

syariza09 said...

ari ni masak yg best2 okey

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kita pun beli je...taqk sempat nak masak...janji kenyang kan

baby berry said...

haaa..drama budak kecik tomey2 tu eaa?? mber ofis ari2 kelam kabut balik sb takut miss gmbr tu hehe.

mrs_yus said...

smela sara pn..sbb bli bazar so berkesempatanla lyn drama tu..suke tgk bdk comel lote tu ngn heroinnye ckgu ct yg comel lote tu jgk! :)

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Salam,
jom singgah tengok tungku moden kat blog saya
http://bintanghatiummi.blogspot.com/2010/08/tungku-panas.html

mamalieyna said...

eehh camno leh lupa nak tgk citer kul 6.30 tu eh..hukhuk..oooh yelah sampai kul 7lbh, hujan pulak lgi..hehe..

ooo...cucur udang! harus cari ptg ni =P

hari ni jd tak buat cucur udang?