Thursday, January 21, 2010

Pagi yang ceria...

Salam....

Hehe, permulaan hari yang menceriakan... (",)

Hari ni sesaja je test pakai selendang atau shawl (betul ke ejaannya???)... sebelum ni tak pernah pakai pun sebabnya muka nampak chubby & tembam giler bila pakai shawl nih...

Memandangkan sekarang muka sudah sedikit kurus + cengkung, sesaja je la membelit menda alah tu pagi tadi... Ramai yang tegur nampak lain... hehe...

And masa tengah buat kerja tadi tetiba dapat mesej dari husband...

"AYANG NAMPAK SANGAT CANTIK & CUTE HARI NI"...

Hehe, kembang kempis idung... hahahaha... bukan tak pernah dipuji, tapi biasa la kalau dipuji ni siapa la yang tak suka, kan... heheh... Astaghfirullah, jangan riak okey... Husband mana yang tak puji wifenya kan... heheh

Pas ni boleh la beli banyak2 shawl tuh... : p ... Tapi kalau dah chubby balik, simpan je la dalam almari tu...

Ok la, sekian saje celoteh pasal pagi yang ceria... Daaaaaa...

**apa, gambar??? next entry la eh... hehe

4 comments:

Ena said...

he3x.. mesti comeyyy kan!.. awat x publish kat sini.. bkn utk riak ker aper sal.. tp utk kenangan kan!.. bg akak la.. he3x..

Ezzah said...

wah wah wah...husband siap antr mesej lg! mesti pas antar salwa dia dok terbayang2 lg ke bini dia cantik ber'shawl :)

*S*A*L*W*A* said...

kak Ena:

ala, segan la sebenaqnya... hehe (ngada2 betoi salwa nih... hehe)

*S*A*L*W*A* said...

Ezzah:

hehe, ye lah tu... (",)