Thursday, January 21, 2010

Adeh, lapar...

Salam...

Saat ini, cheq rasa lapaq sangat2 sampai sakit kepala...
tadi tengah hari dok buat kerja (personal)... tengok2 jam dah pukul 1.45...
nak turun ke cafe pun sure tak dak apa2 dah...
sepasal lagi, bangunan office cheq ni jauh dari bangunan lain...
so, apa nak buat. tahan je la...
nak makan biskut pun tak tertelan rasa, perut dok kata "nak nasik... nak nasik..."
sabaq na perut, balik satgi makan puas2... hehe

so, nak tau apa yg cheq buat sekarang ni sambil2 dok buat kerja??
yezza, dok terjah resepi2 kat internet nih... hehe
sapa ada idea, nak masak apa petang ni???
(apa la, badan dok kat office... otak dah melayang teringat kat dapur rumah... hehe)

ok la, nak pi geledah laci kat bilik cheq sat nak tengok apa yang ada untuk dimamam...
till then, daaaaaa

**nota tangan : cheq la ni dok ganti orang, tu yang nak kena lari sat pi bilik cari makan... hehe


sumber : hanieliza.fotopages.com

Cheq suka jengok fotopages ni sebab banyak respi yang menarik.... kepada kengkawan yang nak cari resepi baru, jengok2 la page di atas ye... hehe

2 comments:

Ena said...

He3x.. ciannyer lapar yeh!.. makan sebekut lak tuyh!..
aper kater sal masak lemak cili padi udang + ikan goreng+ kangkung goreng belacan.. x pun tukar ker ayam goreng berempah ganti ikan goreng + ulam2an.. fuhhh!!.. malatoppp!!
sure meleleh la..

*S*A*L*W*A* said...

tu la akak... makan beskut je la... tu yang kering cam biskut kering gak... hehe

adeh, sodap bonar tu. memang cadang nak buat masak lemak cili padi pun... terer la akak... hehe