Monday, January 4, 2010

Cutest Baby of the Planet 2009 Contest

Nama : Ahmad Faris Danish Azman
D.O.B : 06 Julai 2008



Salam...

Entri pembukaan tahun 2010... Nak join contest Cutest Baby of the Planet 2009 anjuran Little Mama. Puas la dok belek-belek gambar si kecik yang ada dalam pendrive, sebab gambar yang nampak comel tak berapa nak ada (comel ke si Faris ni??? hehe). Tambah pulak sekarang ni si kecik ni berkepala botak la pulak...

Pilih punya pilih, akhirnya gambar seperti yang di atas yang dipertaruhkan. Menang atau kalah tak kisah la. Adat pertandingan. Tapi harap2nya ada la tuah, ye tak??

Contest ni akan berlangsung sehingga 10 Januari 2010 ni. Jadi, apa tunggu lagi. Meh ramai-ramai meriahkan contest ni. Untuk maklumat lanjut tentang syarat-syarat, hadiah & sponsor, sila klik link kat bawah ni. Nak cerita nanti jadi panjang sangat pula.

Penganjur : http://mombloggersplanet.com/

Link contest : http://mombloggersplanet.com/2532/cutest-baby-of-the-planet-2009-nominate-your-baby/


Apa pun all the best kepada semua peserta (terutama sekali Faris... hehe).

3 comments:

Ena said...

Heh3x.. cam same lak kite nie.. n2 contest & giveaway pembuke 2010.. hikss... Gd luck yer Sal.. :)

*S*A*L*W*A* said...

tu la, good luck juga... mudah2an ada rezki... amin...

Asmahani said...

hehe.. comel lah tu... ramai boys kan nomination ni.. gudluck!