Wednesday, November 24, 2010

Touch 'n' Go...

Salam...

Selamat petang semua... hehe... Waktu yang seswai nak jengah jap...

Owh, tajuk tu cam nak wat promotion je... bukan ye... bukan pasal touch 'n' go yang selalu dok guna kat tol-tol & public transport tu...

Ni ha... pasal insiden touch 'n' go yang sering saya hadapi kini...

Mentang2 la pewot saya dah nampak sket sekarang ni (sket ke??? ) ramai la yang sambil2 lalu kat saya tu suka touch 'n' go....


Selamber je kan... Nasib baik la pompuan yang wat camtu... Kalau lelaki mau makan pelempang jawabnya... hehe

Kadang2 rasa kelakar pun ada... Tapi ada jugak la yang mintak izin dulu sebelum nak sentuh... Maybe orang geram kot tengok pewot saya yang comei ni... hehe (perasan...)

Faris pun bukan main lagi... Pantang je nampak saya berbaring, sure datang kat saya sambil dok sebut "adik..." pastu pegang2 perut & letak telinga kat perut saya... hehe

lebih kurang cenggini la gaya si Faris tu... kadang2 siap kiss lagi ha... hehe

Macam-macam...

Ok la, mesin punch card pun dah bunyi tu... Nak kena berkemas2... Nak pi amik si kecik tu lagi... Till then, daaaa....

4 comments:

Ena said...

heheh..

cute je kan..
eh! akak pun suka gak touch n go camtu skrg ni kawan yg tengah pegy sal.. heheh.. geram pulak.. ;D

faris tak sabar nak jumpa adik dah tu.. bagus camtu kan.. :D

-Sara- said...

comel!
ermm sara nk gk cmtuu.. :)

syariza09 said...

dorang tu geram agaknya tgk pewot Sal. sbb tu la jadi eksiden touch & go

Faris xcited nk jumpa adik dah ya :D

Melati said...

bestnya preganant =)))
semoga selamat semuanya, InsyaAllah