Monday, November 15, 2010

Macam nak pecah ja....

Salam...

Apa la nak pecah tu ye...

Ni ha, rasa cam nak pecah ja dada ni sebab tahan rasa eksited, tengok citer korea nih...

Adeh, sampai nak terlompat rasa... best giler citer ni...

I loooooooveeeee K-Dramas so muchhhhh... hehe (hover)

Tu je pun nak taip... mengurangkan sket rasa eksited terlebih nih...

Ok la, dah kurang pun perasaan ni... Tapi tengah best2 bersambung la pulak...

Esok sure tak sempat nak tengok sambungannya sebab dah bertolak balik kampung... Erm...

Nak tengok kat tenet cam tak puas lak tengok kat skrin laptop yang tecik nih... Kat tv baru best... hehe

Tak pa, Ahad ni ada ulangan. Tapi kalau kat kampung cam payah sket nak layan citer2 camni... ye la, cam tak seswai lak dok tengok ngan mak & ayah... hehe

Ok la, nak tengok MM-25 jap nh... Daaaaa...

** tengah tggu Aizat nyanyi nih... Malam tadi tetiba je mamat tu muncul dalam mimpi lak. Dah tu dalam mimpi tu saya jadi kawan baik dia (tah pape je... hehe)... heran tul... padahal saya tak dak la fanatik or minat sangat ngan dia tu... just suka semua lagu2 dia, sebab best...

**syuuuuhhh, diam2 ye... ni kalo hubby tau ni kompem pasni takleh dah tengok or dengar lagu Aizat... ada orang jeles... keh keh keh... Adoi la... nak tergelak la pulak....

2 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hohooh tgh cuba mnyukai k drama..
ak ske bahasa korea owh xD
ahjussi arasso

mamalieyna said...

amboiii mmg suka bebenor K-drama eh..^_^! oooh bestnye balik kg, jeles ni..akak jgk yg tak cuti, bkn je tak cuti, lg mcm2 kerja nak kena fikir! tension tul! huhu..

*selamat menyambut aidiladha!