Monday, November 22, 2010

Tak dak mood la pulak...

Salam...

Bersiaran lewat malam...

Nak bersiaran kat office susah sikit... Biasa la, office saya ni payah sket... Pendrive pun tak leh bawak, inikan pula BB...

Ekceli tak berapa nak ada mood la hari ni... Biasa la, separuh dari badan masih tertinggal di kampung... 'duhai kekasihku, cintaku tertinggal di Kedah...' hehe

Ada nak publish satu entri ni, dok peram dalam draf je, ingat balik rumah nak publish la... Sekali gambar2nya ada kat office lak... adeh...

Makanya, malam ni entri kosong je la... penuh bebelan saja...

Sambil bebel sambil layan CSI... Tadi layan citer korea, tapi episod hari ni kureng best la jalan ceritanya... Biasa la, macam hidup jugak... Tak selalunya best & indah saja... Asam garam kehidupan...

Ok la, dah melalut lak saya ni... Asal nak bebel sket je, dah meleret ntah apa2...

Ok la, nak titun la... Walaupun tak ngantuk lagi, tapi nak paksa gak mata nih... Till then, daaaaaa....

**yeayyy, F.T masuk final MM-25... Lagu pebret lak tu yg masuk - H.a.n.y.u.t...

**Sadness is beautiful, loneliness is tragical.... So help me, I can't win this war.... (B.S.B) - tetiba lak...

8 comments:

Fieza79 said...

lorr co. ape tu smpai tkleh bwk pendrive...huhuu tk best nyerr..

sal...draft siap2 kat umah dh tu autopublish kan la siap2...hehehh pndai je ajar org...

Ena said...

sama la kita.. tapi akak malam tadi merapu ntah apa2.. hehehe


dah faris masih kat kg ker sal.. alahai siannya...

syariza09 said...

kembali bersiaran..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lor..cinta hati kat kg lagi ke? cian dia kene tinggal uhuhu

adeh..jiwang karat lak kawan aku ni..lirik BSB tuuuu hehehe i like!

~~*Lady Salwa*~~ said...

k. Fieza:

Jabatan 'teeet'... (terpaksa rahsiakan)... hehe

Tu la cadangnya nak wat camtu... tapi kan cam tak best la tak dapat nak jenjalan umah kengkawan sangat.. huhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

tu la, kalau wat entri malam2 ni suka melalut je... hehe

tak la, dah ikut balik sekali ke sini... cuma tu la, bila dah dok kat kampung lama mula la 'liat' nak balik sini...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Syariza:

hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Rose:

tak la, dah ikut balik sini... cuma rindu kat kampung & mak ayah je... huhu

biasa la, dari dulu kini dan selamanya memang jiwang karet sket... hehe