Monday, November 8, 2010

Alergic ngan office???

Salam...

Pagi tadi mood nak datang kerja rasanya cam biasa je. Tak dak la pulak rasa cam blues ke, malas ke...

Tapi, sampai je kat office tadi, bau je office ni terus rasa pening & loya... Apa lagi, berlari2 anak ke toilet...

Dah keluarla cecair jernih, sebab tak makan apa2 pun lagi pagi ni. Just minum air masa je tadi.

Terus muka rasa kembang semacam je... Macam orang yang tengah alergic..

Hai, takkan la sekarang ni alergic bau office kot... (alasan la tu tak mau datang kerja... hehe)

Ok la, bebel sket je pagi2 ni... Nasib baik lepas sarapan dah rasa ok sket...

Till then, daaaaa....

8 comments:

Ena said...

heheh.. nasib baik lari2 anak jer.. jgn lari cam bapak2 lak.. kangg terkeluar terus.. heheh

mamalieyna said...

hoho...kalau elergic ngan opis susah tu weeeh..kena mc aaa sepanjg peknen..best pun adoo..=P

take care yee!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kehkeh keh

okla tu leh MC lelamer...alasan: takleh bau ofis..wakakakak

org peknen ni mcm2 ye..nak peknen lagi je rasa..wekekke

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe, kalau terdesak tu kadang2 lari2 bapak jugak... :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

Hehe, kalo la kat sini boleh dapat mc dengan mudah, bahagianya dunia ni... hehe

Ok, tq...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mek Rose:

Kalo la bagi alasang cenggitu, ada gak nanti nak kena 'halau' ngan bos gamaknya... hehe

**apa lagi, proceed la... keh keh keh

~SHiLA~ said...

sal da peknen bpe bln ek..
beshnye peknen g..tp takot la..hehe :p

~~*Lady Salwa*~~ said...

Shila:

5 bulan ++...

Jgn takut.. proses yg sama je... hehe.

Tak pa, Danish tecik lagi... Nnt dia dah besar, nak berkawan2 baru la bagi adik kat dia... hehe