Tuesday, November 30, 2010

Hari ni...

Salam...

Dah breakfast ke??? Saya dah... cuma makan roti saja... Alhamdulillah, kenyang jugak...

Tak ada apa sangat nak diupdate.... Ni pun sesaja menaip apa yang terlintas kat fikiran...

Hari ni entah kenapa, baju saya sebelah ber'iron' dan sebelah lagi kedut seribu... Adeh, camna la saya leh tak perasan yang another side lagi tak beriron...

Sebabnya baju ni adalah jubah yang jenis 2 lapis tu, pastu terbelah sket la kat tengah... Ni sure kes iron sebelah kanan dulu, pastu terus iron bahagian belakang...

Makanya, sebelah kiri tak beriron... Terpaksa la wat muka kering je... Malu giler rasa... hehe

So, hari ni dok je la ye kat tempat. Tak leh banyak berjalan sangat... Cover... :)

Ok la, kang kalau free lagi saya sambung membebel. Till then, daaaaa....

1 comment:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hahahha..mak yongg mak yong
mcm2 heii :-D