Monday, November 8, 2010

Apa, melekat lagi??? Biar betul.... !!!!

Salam semua...

Ish ish ish... Ingatkan dah tak melekat dah la. Tapi jangkaan saya salah sama sekali. Dalam dok kontrol2 tu melekat jugak lagi... Adeh...

Macam tak percaya je... Apa nak buat, dah tak boleh nak elak dah... Terpkasa la akur ye...

Meh la kita tengok apa yang dah melekat lagi ni...

v


v


v


v


v


v


v


v


v


Adakah melekat yang ini???


Owh, bukan yang ini ye... Yang ni mustahil sangat la ye... Jarang2 la ada kes yang dah melekat 1, pastu beberapa bulan kemudian melekat lagi satu.

Ada tu ada, tapi sangat2 jarang berlaku kan...

So, bukan pasal yang atas tu ye...

Ni ha, pasal 'melekat' dengan yang ini...

v


v

v

v

v

v

v

v

v


Tak lain tak bukan citer korea... hehe. Saja ja kasi tajuk gempak2 sket... haha

Dalam pada saya dok control jari jemari ni dari tekan nombor 391 kat remote astro tu, tapi gatal jugak jari ni nak picit2 ye...

Tu pun disebabkan boring sesangat hari tu, masa semi-final Kedah lawan Kelantan... Saja dok tukar2 channel... Sekali ter'view' KBS punya channel...

Alih2 lak. ex-boyfriend saya berlakon (poyos...), makanya terus la terlekat... Citernya adalah seperti di bawah :

x-boipren saya adalah yang ditengah tu ye... hehe

Tu baru hari Rabu ngan Khamis. Kononnya tak nak la melekat gak hari Isnin ngan Selasa. Tapi biasa la, hari isnin bukan ada cerita best sangat kat tv...

Lagi sekali tertekan gak 391... Konon2 saja la nak tau citer apa. Sekali baru tengok dalam 10 minit, dah melekat lagi... Memang best giler citer ni... Sebab lawak...

Adeh, makanya melekat la lagi saya tetiap hari Isnin sampai Khamis kul 9 mlm kat tv... So, jenuh la berebut remote lagi pasni... hehe

Oh, lupa lak nak tanyang gambar citer yang hari Isnin ngan Selasa tu... Ha, citer kat bawah ni:


Suka tengok heroinnya... shomel sangat... macam saya... hehe... sila muntah ijo ye...

So, itu la jawapannya pada persoalan 'melekat lagi'... Jangan pikir yang bukan2 ye... hehe

Ok la, tu je nak cerita pun... hehe. Daaaaaaa

**p dot s : dulu2 selalu berangan nak anak mata sepet cam pelakon2 korea... suka tengok sebab shomel je... tapi nak wat camna, dah 'acuan' nya mata jenis bulat2... makanya tak ada la si 'sepet' ye... hehe

8 comments:

Ena said...

heheh..
mane la tau kan.. kali ni terkernenan lak ngan si hero & heroin cam citer korea tu.. hik hik hik

~SHiLA~ said...

sebek tawu sal ngah peknen..
klu x,da pk peknen td..haha

Fieza79 said...

owhh peminat citer korea rupa nya...ingt melekat pe la td...hehe suspen..

syariza09 said...

dulu2 mak sy suka tgk crita oshin. Pastu bila adk kluar, dia pn dh mcm muka jepun

Kali ni kan ke Sal suka tgk crita Korea, tup2 pasni muka baby pon dh ala2 korea...manalah tau kannn

azwa_amani said...

uaat saspen jer hikhikhik...jgn melekat lame2 eh tgok citer korea tu

Adlina Husaini said...

owh suka citer korea eh..bestkan citer dia..

pastu masa tgk tu berangan kalau la kulit secantik kulit org sana huhuhu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

adeh
cite korea la plak
eh makbuyung ni

sal tau dak, ramai pelakon korea tu depa operate kasi mata bolaaatttt tau..ngeeee

**sHiKinn** said...

heheh..pandai buat suspen..mcm mek rose..