Tuesday, November 16, 2010

Last entry for today... (maybe.... hehe)

Salam...

Wah wah... kemain lagi ye... Baru je pagi tapi last entry lak... hehe

Bukan pa, takut petang ni dah tak jenguk ke sini... Lagi pun sekarang ni leh online pagi2 je...

Sebabnya, petang semalam dah kena tegur dengan dot dot dot... Makanya, dah tak leh la nak jengah ke sini sesuka hati ye... (tu pun saya online kul 5 lebih tau, dah nak dekat balik... terus rasa cam tak dak mood...)

Kalau rajin malam boleh la... Tu pun kalau kat umah laju je loadingnya... Semenjak TM pasang box Unifi dia kat depan umah tu cam payah sket la nak dapat coverage...

Hubby kata mungkin diaorang nak suruh pasang Unifi la tu... hehe. Ntah la, ada kena mengena ke tak... ke memang BB saya yang lembab... erm...

Eh, melalut lak...

Ekceli wat entri ni sebab nak wish :

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA

kepada semua kengkawan bloggers baik yang saya kenal rapat, kenal gitu2 dan jugak sesiapa yang sudi menjengah ke ZON LARAGAN CEMBURU BUTA ni...

Maaf kalau ada salah silap sepanjang saya berkarya di blog saya ni. Kadang2 tu mungkin terlepas cakap & terlalu lantang menyuarakan pendapat sampai melukakan hati sesiapa...

Pada yang nak balik kampung hari ni, hati2 di jalan raya, k.... (peringatan ini juga buat saya... hehe). Bawak keta bebaik, biar lambat asal selamat...

Kalau makan lemang ke, ketupat ke ingat2 la kat saya sama ye... hehe

Pada kawan2 yang tak dapat pulang beraya kat kampung, jangan sedih2 tau... Semoga Raya tetap disambut dengan meriahnya...

Ok la, last sekali nak tutup entri ni dengan lagu yang saya dok nyanyi dari minggu lepas... hehe

Perjalanan jauh tak ku rasa
Kerana hatiku melonjak sama
Ingin berjumpa dengan 'si dia'
Yang selalu bermain di mata

Nun menghijau gunung, ladang dan rima
Langit yang tinggi bertambah birunya
Deru angin turut sama berlagu
Semuanya bagaikan turut gembira

Oh oh oh balik kampung
Oh oh oh balik kampung
Oh oh oh balik kampung
Hati riang....

Terbayang wajah-wajah yang ku sayang
Satu-satu tersemat di kalbu
Pasti terubat rindu di hati
Menyambut kepulangan ku nanti...



**Faris, tungu tau... Malam ni ummi & abah balik... Kedah, I'm coming!!!!!

**Tak sabar nak peluk chium bucuk cayang ummi tu.... (tetiba rasa nak nangis lak... adeh...)

**Jemput la datang umah mak saya pada sesiapa yang dok dekat ngan Bandar Baharu tu ye... hehe

Ok la... Till then, daaaaaaa

10 comments:

-Sara- said...

slmt hr raye hji jgk buat salwa sefamily :)

sara xlik kg pong! :(

Ena said...

dah terbayang suasana kam[ung saat nie.. huhu..

Selamat hari Raya Aidiladha.. sama la kita.. pohon maaf andainya ada yg mengguris hati dalam penulisan harian akak.. serta komen2 yg mungkin tak disenanngi..huhu

Selamat Pulang ke kampung dan kembali dengan selamat.. ;D

nABiL said...

maaf juga ku pinta...hehe...
hati2 lik kg yer....dah xsbr nk blk ni...hehe..

syariza09 said...

Slmt hari raya haji....skrg ni mesti body jer kt sini, tp hati dh kt kg kan..
dh x saba nk jumpa faris :D

azana said...

samat ari rayer...

Fakhrur Razi berkata said...

beraya balek kedah ke?
bestnyer...

anyway,
slmt hari raya too ;D
have fun~~

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Salam aidiladha buat sal n famili..kim salam kat si kecik faris

Aleeya said...

salam aidiladha..

da takley bukak blog kat opis yea..sini FB takley hehe

zmah said...

Sedih lah lagu balik kampung tu...

Panglima Muda said...

raya dah habis, baru terbaca jemputan