Thursday, November 4, 2010

Hurmmmmm....

Salam...

Sekarang ni tengah :

Tak dak mood + boring + rindu kat dua orang superhero tu + nak cepat2 je balik umah + kepala rasa serabut + hidup rasa kosong

oh, cepat la masa berlalu...

Semalam masa drive nak balik rumah dari tempat kerja, rasa kosong je... Jalan raya pun nampak cam lurus je... adeh... Otak melayang2, nasib baik tak accident...

** saya baca semua blog kengkawan, cuma ada beberapa blog je saya leave comment... Tu pun satu dua blog yang saya jengah mula2... Lepas pada tu terus tangan ni cam berat je nak taip... hehe... Sorry ya...

** petang ni nak merayau ke mana lak... nak balik rumah awal2 cam tak dak mood... Kang jadi cam semalam lak. Nampak je beg skolah Faris (beg yg selalu bawa ke taska) terus je nangis... adeh...

** ada sesiapa sudi nak teman saya 'buang masa' petang ni??? hehe

8 comments:

Ena said...

alahai.. siannya la ros.. tak pe anggap je faris kat skul.. sabar yeh!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alor..sian
if dekat leh buang masa sama2..wekkeke

syariza09 said...

alahai...siannya Sal. nk temankan pon x leh la pulak. Ajak la kwn2 yg bujang gi tgk wayang kt Alamanda, leh gak ilang mosan

-Sara- said...

sal join izah wt part time kt parkson nuh! konfim terisi mse kosong tuh! hehe :P

azwa_amani said...

alalala...siannyer kak salwa ek...ermmm,...jemputlah singgah ke BICARA AMANI...saye ske tgok blog akak...heheh http://azwaamani.blogspot.com

Hanis Azla said...

mmg rasa kosong klu anak2 takde.. saya klu kena pergi kursus lama2 rasa macam nak pecah dada ni rindu anak.. Sabar yer.. Salam kenal.

Emilia said...

hye, susah bpisah ngan ank ye..sabar byk2 k... sy dtg jln2 kat cni, dh lama follow

ummu said...

assalamualaikum Sal
anak2 memang penyeri kita kan..