Monday, November 15, 2010

Ni office ke ketuhar nih???

Salam...

Habis hilang segala mengantuk di pagi hari...

Sebabnya kat level saya ni dah jadik cam dok dalam bekas kedap udara je... Panas + rasa cam takleh nak bernafas je...

Kalau nak sejuk & ada udara kena la kuar dari level nih...

Nak bukak tingkap, bilik saya ni lak tak bertingkap... Adeh...

Apasal diaorang tak on aircond nih??? Jimat tenaga ke???

Make-up dah cair nih... hehe...

Ok la, nak pi cari udara jap... Tak tahan dah ni... Rasa pening lak...

Daaaaaa....

8 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho xbole mntk org der tlg on kan ker?

Ena said...

kalo terlampau panas memg rasa susah je nak bernafas kan!.. kalo ada tingkap terbuka tu ok la lagi.. nak2 tengah pregy lagi la tak tahan.. huh.. siannya..

~~*Lady Salwa*~~ said...

boleh... Baru je diaorang datang on kan tadi... tapi amik masa jugak le nak sejuk....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Tu la pasal, sebab rasa berkuap sangat nih... mula la naik bau karpet office nih...

menambah pening kepala lak...

syariza09 said...

pasni kena tacap2 mekap semula la ^__^

Fieza79 said...

aduhh kena g check tu sebab musabab...mana leh tahan wehh tkda ekon..!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

if ekon centralized..kene bukak ekon tu awal2 la..baru rasa satu bangunan..if lmbt mmg naya la duk dalam tu..cian mak buyung..uhuhu

Hanis Azla said...

klu panas sgt mmg boleh pening pala di buatnya..