Thursday, May 19, 2011

Harapaku Punah....

As-salam...

Erm, apa nak dikata... 'Harapan setinggi gunung, berkecai menjadi debu...' cewah, siap bermadah bagai...

Semalam saya dah jumpa ngan owner taska tu, tapi dia cakap memang dah tak leh terima baby dah sebab dah ramai sangat. Takut tak terjaga nanti...

Balik rumah semalam terus rasa sakit kepala... adeh...

Taska yang dekat ngan rumah tu pun penuh... Bayangkan la, pendaftaran untuk tahun 2012 dah ditutup??? Ramainya la baby tahun ni ye...

Ingatkan saya sorang je yang bersalin... hehe

Dan hari ni mood tak dak sangat... Tak habis2 dok pikir hal ni...

Nak pulak, tadi adik saya bagitau Summayyah tak nak minum susu. Minum sikit je... Pastu tido... Sian dia... Sure lapar...

Nasib baik tengah hari saya balik... Memang lama la dia menempel untuk memenuhkan 'tangki simpanan'..

Entah kenapa dia takmo minum guna botol. Padahal kalau saya bagi habis je 2oz... Kalau abah dia yang bagi pun sama jugak, habis je 2oz...

Dan saya rasa macam salah saya je sebab tak booking taska tu awal2... Sepatutnya peknen je terus booking.

Masa saya booking ritu pun lagi sebulan nak bersalin... huhu

Nak wat camna, plan asal nak amik cuti tanpa gaji jaga anak. So, kononnya time summayyah nak masuk taska nanti sure ada tempat la...

Last2 minute plan terpaksa dibatalkan disebabkan beberapa perkara yang tak dapat dielakkan.. Sebab tu la booking lewat...

Tak sangak lak penuh... Ritu dia cakap InsyaAllah ada kosong...

Hai la adik oiii... Kat mana la ummi nak hantar kamu... Kamu tu dah la kecik lagi... Kalau dah besar cam abang Faris tak pa la...

Dah boleh bawak diri. Tak la ummi risau sangat...

ok la, nak menaip pun jadi tak dak mood... (konon je la... padahal dah taip berjela2... hahaha)

Till then, see yaaaaaaa.....

5 comments:

MrS. F!zA said...

htr kt rumah org lah,,dlu sy lbih ykin ngan taska skrg ni lg yakin org yg jga..dh hlg kepercayaan dgn taska..msuk ni dh 3 taska..last rumah org jgk..

Hanis Azla said...

ala.. siannya.. takpe salwa.. pelan2 cari.. InsyaAllah, ada rezeki nak jumpa taska tu nnt..

-Sara- said...

eh yelah sal, kene book awal2 kot baru ade tempat..klo cmtu pasni sara nk tanya gaklah kat taska syaqir tu, nk book utk 'adik' die yg sorg ni plak nnti..hehe

Ena said...

camtu pulak ye.. yelah.. risau la jadinya..

tak pe usaha lagi.. mesti ada yg sesuai & kekosongan..

mamalieyna said...

aduuuh susah hati nye sal...huu~ hope dpt penyelesaian nnti..kak eina pun awal2 dh chop, suh ibu pengasuh arif jagakan adik dia nnti, seb baik ibu pengasuh ok saje...tak la susah hati sgt..huu~