Thursday, December 16, 2010

Yahoooooo, akhirnya...

Salam...

Akhirnya tenet kat opis ni dah ok sket... Tapi kadang2 k.o jugak...

Jadi sementara dah ok ni harus lah amik kesempatan degan meng'qadho' ziarah blog kengkawan. Banyak betul entri, memang amik masa la nak baca satu2...

Saya just tinggalkan komen kat entri baru je... Sorry ye...

Ingatkan tenet dah ok ni nak cerita pasal family day last week. sekali gambar tertinggal kat umah lak. dah save dalam pendrive, tapi tu la, kat opis saya ni kan tak leh bawak pendrive... tu yang terlupa sangat2 tu nak seludup bawak... hehe

malam kang la kalau rajin... hehe

Ish, dah lama tak berceloteh kat sini rasa macam2 lak nak cerita. Tapi bila dok kejar masa ni, jadi tak tau nak taip apa lak... hehe

Ekceli tengah dok pilih2 nama untuk 'orang baru' nih... Ada la beberapa nama dah berkenan. Tapi kan, asal saya dah berkenan orang lain dah amik dulu... hehe

So, kena la cari yang baru lak... Kalau boleh nak la nama yang lain daripada yang lain, tapi maksudnya sedap & memberi erti yang baik...

Ada tu ada, tapi bila fikir takut orang susah nak sebut lak, terutama sekali mak ayah & PIL saya... Kang tergeliat lidah nak sebut... hehe

Dalam dok senarai pendek tu, rupa2nya dah ada 4 muka surat senarai nama... hehe. So, sekarang tunggu En. Abah lak buat short list dia... Pastu pandai2 la kami memilih sesama... hehe

Lagi 70 hari je... makin berdebar lak rasa. Sekarang ni nak berdiri lama pun tak leh... Rasa kebas kaki... Nak bernafas pun selalu macam tak cukup ruang je...

Ramai dok tanya, dah scan ke... Laki ke perempuan?? Erm, jawapan saya belum... Dan kalau boleh biarlah surprise... hehe

Tapi kan, peknen kali ni saya masih tak dapat nak agak lelaki ke perempuan... Kadang2 naluri saya rasa cam perempuan, kadang2 cam lelaki... Sampai kadang2 saya cakap kat hubby "Entah2 kembar sepasang kot..." hehe

Tapi mustahil la kot sebab perut saya kecik je. Lagi pun dah banyak kali scan, nampak ada 1 je...

Ye la, mana la tau kan lagi sorang tu tersorok ke... hehe.

Ok la, dah melalut lak... Sekali dapat merepek kat sini, tak ingat dunia...

Nak pi rehat2 jap... Dah waktu rehat ni kan... Daaaaaaa....

9 comments:

-Sara- said...

wow! surprise ek? sukeeeeeee.. :)

*cepatlah update lagi ye :P

~SHiLA~ said...

sal,
shila ade tag sal kt blog shila :)

white_sakura said...

salam..
dh bsalin ke??
sj tinjau2..
pun dh follow..follow me back k :)

Ena said...

heheh..

apa la namanya tu nanti.. yg pasti mesti baik2 je kan :D

Panglima Muda said...

aku baru nak ziarah kekawan

Asrul "iLham" Sany said...

blog yang comel sangat...
hope to keep in touch ya ;)

Hanis Azla said...

betullah, klu pilih nama yg susah2 bukan kata atuk nenek dia susah nak sebut.. cikgu2 pun susah nak sebut juga nnt... Anyway selamat menunggu harilah yer.. semoga selamat semuanya.. take care.

syariza09 said...

4 muka surat??? mak aiii panjangnya...
pilih yg unik yer, tp jgn samapi tengeliat lidah org2 tua nk sebut pula :D

bunga_ros said...

Salwa ingat Ros lagi x.. Klu igt follow k.. Tima kasih..