Saturday, December 18, 2010

Jahat ke???

Salam...

Dok watpe petang ni??? Tido ke??

Saya biasa la, dok kat umah je... Abahnya kerja hari ni... Esok la kot kuar cuci2 mata...

Ni pun sambil menaip ni sambil berperang ngan si kecik nih... Biasa la dia, tangan tak reti dok diam... dok tekan itu ini...

Tadi saya geram sangat terus bawak lari lappy ni masuk bilik pastu kunci... hehe. Jahat kan... Sebelum tu saya dah cakap kat Faris... "tak mau kacau, kalau tak nanti ummi masuk bilik kunci, faris dok sorang2 kat bawah..."

tapi dia still dok usik jugak, apa lagi saya wat betul2 la... Pastu macam senyap je, saya pun turun la tengok apa dia dok buat...

Rupa2nya dok main sorang2 atas sofa... Sian lak rasa... hehe... Tadi masa saya lari naik atas dia ikut, pastu ketuk2 pintu bilik sambil nangis...

Saya biarkan je... Kijam kan... hehe. Bila tengok dia dok kat bawah main sorang2 rasa tak sampai hati lak... Terus la bukak bagi dia layan video pebret dia yang lagu 'lion sleep tonight'.... yang hyppo nyanyi tu...

Pastu terus saya dipaksa tiru anjing tu nari lak... jenuh mak buyung ni meniru gaya tarian anjing tu... hehe

Ok la, ni pun dah tak senang nak melayan blog ni... Faris dah start wat perangai balik...

Daaaa....

Ni video tu...

10 comments:

sepatu_Kaca said...

salam..
agak kejam kot wat kat Faris cam2..
:(
tpi nk ngajar xpa kot :)

Ena said...

keh keh keh..

kelakar pulak bila sal kata faris suh tiru gaya cam gitu.. wekekekee.. haillah.. demi anak apa saje diturutkan.. ;D

mamalieyna said...

uuuih online dr rumah..jarang2 sal online ni..hehe..

ciannye faris, meh kawan ngn cik eina meh..hehe..

nza said...

salam
kesiannya...he...

-Sara- said...

ehehe,sara pn pnah wt cntu gk kt syqir sbb geram..tp jap jelah kesian dgr die nangis2..ehehe :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

sepatu _kaca:

tu la, kejam kan... hehe. tak pa la, dari babab dia baik wat camtu kan... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

tu la pasal... demi anak, wat je la... hehe

dah dia siap paksa2 lagi tu....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

tu la pasal, malam memang jarang online sebab sealu Zzzz awal... hehe

hari cuti lak, si kecik ni suka dok kacau... dah la dia jenis payah sket tido siang...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sara:

tu la, sekejap je wat camtu... sebab geram sangat2 masa tu...

nak marah lebih2 lagi tak sampai hati, baik wat camtu... hehe

aiDieNa said...

Anak² sumer macam tue eak.. sama lar ngan anak² kita... payah lar nak mengadap pc or lappy dengan tenang dan damai.. hehehe