Thursday, December 16, 2010

Short entry...

Salam...

Dah lama tak berblogging... Rasanya dah seminggu kot...

Line internet kat office ni dah 2 minggu wat hal... start kul 9 je dah tak leh nak bukak tenet dah... Cam 'teeeeeet' je... hehe

Banyak cerita kat blog kengkawan yang saya ketinggalan...

Kat rumah pun jarang bukak tenet gak... Kadang2 rasa membazir je bayar bulan2 tapi jarang guna. Herm...

Pagi ni baru la sempat jengah 1,2 blog... tu pun tak sempat sangat nak tinggal jejak... Mengejar masa la katakan, kang dah kul 9 tak leh dah guna tenet...

Harap maaf ye semua...

Ok la, ada kerja nih... Till then, daaaaa

** kalau sempat malam ni nak kena rajinkan jugak diri jengah... tu pun kalau mood rajin datang la... hehe

6 comments:

Ena said...

salam sal..

patut la lama tak nampak sal.. :D

syariza09 said...

yehhhh....welcome back
patut la lama x dak n3 baru, rupanya dh kena teeeeet.
okesss...nk tgg n3 baru yg lain lak :D

Hanis Azla said...

bila kemalasan melanda, mmg dh tak boleh buat apa kan..

Fieza79 said...

kena rajen la sal..hehe lau idak cmna nk jadi blogger tegar ni...hehe

LIP (^_^) said...

bila netwaork buat hal..semangat berblog memang jadik rundum

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

patut lama tak nmapk sal update...