Monday, December 6, 2010

Selamat Tahun Baru - Salam Maal Hijrah

Salam...

Kat luar nun masih hujan...

Sedap tol tido tadi... hehe. Tiga2 beranak terbungkang... :)

Oh ya, lupa lak... Hari ni saya tak kerja... Saja amik cuti... Gatal2 nak habiskan cuti yang tinggal sikit tu...

Ekceli, sabtu & semalam opis hubby ada wat family day kat sinun... Sinun tu di mana??? Tunggu.... next entry saya cerita... hehe

So, semalam memang penat sangat masa sampai umah. Dengan sakit tekak + sakit kepala... Tu yang saya cuti hari ni... Tak larat nak pi office...

Masa apply cuti tu saya ada la mention kat bos, kalau larat saya datang kerja, kalau tak saya proceed je la cuti saya tu...

So, akhirnya pagi tadi saya pilih untuk bercuti... hehe

Jumaat hari tu pun tak bersiaran sebab saya MC... Herm...

Dah tu mood nak berblogging pun tak ada... Ni pun gagah jugak la... Kang berhabuk lak blog nih...

Ok la, sekejap je nih bersiaran... Sakit kepala la... Ok, till then... Daaaaa

** Jangan lupa baca doa awal tahun & akhir tahun ye... Selamat tahun baru semua.....

5 comments:

Ena said...

Bercuti panjang rupanya.. syoknyer la..

Salam Awal Muharram buat sal juga.. :D

wasabi onee-san said...

semoga cepat sihat yea..
pastu boleh la brblogging puas2..

mamalieyna said...

Salam Maal Hijrah buat Sal juge..! ^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ewahhh..ke sinun ke mana tuwww..ehehe

ok, salam maal hijrah jg utk sal ya

mamawana said...

Aslmkum..

dah sihat dah? Tak sakit kapla lagi? Salam blogging.