Thursday, February 11, 2010

MINGGU YANG SIBUK

Salam...

Pergh... minggu yg sangat sibuk.... So, pagi2 yang masih senggang ni haruslah menjegah blog ini sebab sekejap lagi sampai la ke malam ni sangat sibuk ok... Petang sat gi ada training badminton... Malam ni sure Zzzz awal... hehe

Sebenarnya ingat nak buat entri pasal 'kisah dating' dengan husband sabtu lepas. Tapi tak sempat lagi nak upload gambar2 yang berkaitan... So, peram dulu la... hehe

Tak sabar nak tunggu esok... Menghitung hari, detik demi detik.....

Tapi kan, ada satu masaalah la pulak... 20 haribulan ni ada game badminton inter-department... Dan sepatutnya saya mewakili department saya... The problem is, on that day kalau ikutkan saya masih kat kampung bercuti2 Malaysia... Abih camna nih??? Haruskah saya menarik diri sahaja??? Rugi 2 hari tau... Kalau dia buat hari Ahad tu, boleh tahan la lagi. Ni hari Sabtu... Haisyh....

Dah la balik kampung sebulan sekali je, kalau boleh nak la dok lama2... Tambah lak, ada 2 kampung... Saya rasa kan, hati saya berat ke arah 'tarik diri je la...' (",). Diaorang ni pun satu, dah tau minggu tu ramai yang masih bercuti, kenapa la buat game masa tu... Haiyaaaaaa...

Ok la, nampaknya operasi dah nak bermula... Have to go... Till then, daaaaaa....

2 comments:

mamalieyna said...

kalo eina, tarik diri..hehe..bukan selalu dpt balik kg, harus dok selama mungkin..hehe..

~~*Ummi AFD*~~ said...

ye betul tu... dan saya telah membuat keputusan utk menarik diri... hehe