Thursday, February 4, 2010

Fuhhh, penatnya...

Salam...

Hari yang sangat memenatkan...

Tadi saya pergi la satu tempat tu atas sedikit urusan... Sampai je kat situ parking adalah penuh... 2 kali pusing baru dapat park kereta. tu pun illegal... hehe

Lepas settle semua urusan, terus la gerak balik ke office. Nak jadi cerita tersesat la pulak... Saya drive sendiri sebab hubby ada meeting, so tak dapat nak teman... Nak patah balik tak leh sebab jalannya 'one way'... Rasa cam nak nangis je masa tu... Last2 dengan slumbernya saya buat 'U-turn' walaupun sangat berbahaya kerana bertentangan arah. Masa tu tawakkal je la....

Dalam hati dok kata "Sabar, sabar... Allah sentiasa bersama dengan orang yang sabar"...

Sampai kat office rasa dahaga sangat2... tetiba je rasa teringin nak minum air ni...



Tak sabar nak balik nih... Badan pun dah melekit je rasa sebab tadi berpanas sekejap... Balik ni nak buat air ni... Tapi cincau tak dak la... boleh la tu... hehe

Ok la, nak chow chin chee dulu ye... Hari ni nak kena pi jemput hubby sebab saya guna kereta & park kat office hari ni... Till then, daaaaaa...

4 comments:

mamalieyna said...

weeeii takutnye sesat..hehe..seb baik sesat di jlnraya je..kalo hutanbelantara, loghatt..^_^ ..best lak nengok ayaq tuu..

~~*Ummi AFD*~~ said...

tu la pasal... adeh, mati akal betul time tu... slurpppp sedapnya... apa lagi, esok cuti boleh la buat... hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sesat kat KL ke?

besnye air

huhuh..dah jarang minum ais
teringin laks tgk air tu

uwaaaa

~~*Ummi AFD*~~ said...

bukan area serdang... dah pernah pergi sekali, tapi masa tu hubby yg drive. tu yang ingat2 lupa jalan tu... hehe

xpe, dah teringin tu minum je. sekali sekala...