Wednesday, February 10, 2010

.............

Salam...

Entry hari ni tak dak tajuk sebab tak tau nak letak tajuk apa...

Cuma nak kongsi la sket perkara2 yg berlaku minggu ni...

Sekarang perut tengah berkeroncong... Tapi kerja menimbun... Dah makan tadi, tapi tak kenyang sebab makan roti saja... Ni pun curi2 masa jengah blog sebab dah tak larat nak ngadap fail tuh...

And lately, badan asyik letih ja. Mungkin salah satu puncanya kerja yg menimbun kat office ni. Pastu bila badan dah terlalu penat, mula la rasa sakit dada...

Dan jugak, saya perasan yang saya asyik lapar ja sekarang ni. Rasa macam badan dah naik sikit, terutama kat perut yang dah buncit sket... risau... hehe. Muka pun dah tembam balik. So, mula malas nak pakai shawl tu sebab nanti nampak muka tembam giler... hehe

Rasa tak sabar nak balik kampung, jumpa si kecik tu. Only 2 days to go... Mengenangkan hal ni, rasa tensyen pun terus hilang...

Cepat la hari Jumaat. Dah tak sabar nak balik kampung plus dah tak tahan menanggung bebanan kerja yang berlonggok nih...

Ok la, nak kena sambung kerja balik nih. Waktu rehat pun dah nak habis...Till then, daaaaaa....

4 comments:

mamalieyna said...

siannye..takpa2x..fokus pd lg 2 hari nk jumpa buah hati pengarang jantung! ^_^

Ena said...

alahai ciannyer.. rindua2an pd anak terune terchenta tu yeh!.. :)

~~*Ummi AFD*~~ said...

mamalieyna:

yezza, fokus... fokus...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Kak Ena:

Iye, rindu sesangat nih...