Wednesday, December 23, 2009

Sambungan : Anybody... please help me...

Terima kasih kepada yang sudi membantu... Cikpuan Ezzah, thanks ya... tapi masih tak boleh jugak...

Untuk makluman kengkawan semua, cheq dah cuba edit kat layout - page elements - header (tapi masalahnya gambar tu bukan cheq upload dari computer atau mana2 sumber... gambar tu muncul sendiri tanpa diundang... so camna nak remove???). pastu kat layout jugak - edit HTML, pastu ikut kaedah dalam blogger help...

tapi masih sama jugak... macam virus pulak menda alah ni. sampai lemaih cheq dibuatnya... dulu masa mula2 cheq abaikan aja... pehtu, bila cheq nak edit letak gambar lain tak boleh, mula la 'berangin' ja rasa... hehe

ni yang rasa nak buat blog baru ja... hehe... tapi tak boleh, sayang blog ini... (",)

jadi, apa yang mampu saya buat ialah hanya pasrah...

2 comments:

Ena said...

Gambar ape tu Sal? Akak x leh nak bayangkan la.. dan x tahu juge nak membantu.. akak cume leh cakap sabaq naaa... :)

*S*A*L*W*A* said...

tak pa kak, dah settle dah.... hehe

ala, gambar 2 buah buku warna merah yg ada kat header tu... (kalau akak ingat la...)