Wednesday, December 23, 2009

Anybody... please help me...

Salam...

Erm, di petang yang indah ini, cheq nak mintak tolong sesiapa yang tahu or pro, camna ya nak buangkan gambar yang ada pada header blog cheq tu?? gambar diari 2 buah tu... dah macam2 cheq buat, tapi tak boleh jugak...

ekceli, gambar tu ada pada template blog cheq yang lama. bila cheq tukar layout baru ni, gambar tu 'ikut sekali' jugak.... puas dah cheq godek2 blog ni, tak dapat jugak...

So, pleaseeeee... sesiapa yang tahu camna nak buat, minta tolong ajar cheq ya... TQVM...

4 comments:

Ezzah said...

p kat customize pastu edit kat header tu...remove je gmbr tuh...then save

*S*A*L*W*A* said...

Ezzah:

dah cuba berkali2 tapi tak boleh... masalahnya, gambar tu tak ada 'function' untuk delate...

♥♥ ummi rania ♥♥ said...

gambar tu termasuk sekali dgn layout yg salwa pilih, so xleh buang melainkan tukar kpd layout lain..

*S*A*L*W*A* said...

nissa:

gambar tu bukan ada skali dengan layout yg sekarang. gambar tu ada skali dengan layout lama... bila salwa tukar layout yg sekarang ni (teddy bear) gambar tu 'ikut' sekali...