Thursday, December 10, 2009

Kalam Hikmah....

Buat sahabat2 blogger yang dikasihi... Untuk renungan bersama....

Ceria2kan lah hidup anda okeyh....

** Cheq pun penat sangat nih... next week nak rest puas2 lepas settle masalah pindah randah ni.... Nak ajak nana 'cuci mata'.... hehe

4 comments:

Ena said...

Thank yer Sal..

Nak p cuci mate kat mane? leh ikut? hik3x..

~mama aiman~ said...

cheq pun nak rest minggu depan, nak jalan2lah.. dah puas keje.. jalan la plak.. jom kita pi holiday sama2..

*S*A*L*W*A* said...

Kak Ena:
Sama2...

Erm, ntah la... macam nak ke KL, tapi sure sesak punya. tambah time cuti skolah ni...

*S*A*L*W*A* said...

Maz:

jom, cuti2 satu m'sia... tapi bajet sekarang kena cut-off. banyak benda nak kena bayar... huhu