Wednesday, September 16, 2009

X sihat...




hari ni jari jemariku x terasa nak menaip2 sebenarnya sebab aku tak berapa nak sihat... since last week aku sakit tekak, tapi malas ah nak gi klinik.... nanti bukan makan sanagat pun ubat, membazir duit je... tapi memandangkan aku rasa x larat giler hari ni, macam nak demam je (sakit2 satu badan), aku pun mesej hubby mintak tlg hantar gi klinik... dlm kul 11 japgi kot dia sampai. so, sementara nak tggu dia sampai aku pun paksa la jugak jari aku ni menaip. sejuk giler kat opis ni sampai kebas kaki & tangan aku.

takut x dapat nak teruskan je puasa hari ni. pagi tadi pun sahur makan roti arab cicah sambal sardin je. nasik memang la x lalu...

(masa ni aku kesejukan di tahap maksima, macam nak membeku je...)

ok la, dah malas nak menaip lagi. chow chin chee...

2 comments:

nABiL said...

ala..ciannye...jg kesihatan elok2..jgn raya dlm demam lak..hehe..
selamathari raya:-)

*S*A*L*W*A* said...

ok, tq... tu la pasal... kek bi, kiter tgh geram ni x dapat MC hari ni. lutut pun dah lembik semacam nih.. teruk betol la doc tu...