Tuesday, September 15, 2009

Penat & letih serta kisah kembar sepasang...

letih arr..adehh Pictures, Images and Photos
nape ntah minggu ni aku rasa letih sesangat. kalau x tgh hari jarang sgt aku tido, tapi sejak last week aku asyik tido je waktu lunch. semalam hampir2 ke klinik utk amik mc gara2 terlalu penat sampai rasa sakit2 1 badan. herm, nak kata berjaga malam, dah kurang sebab si kecik tu skrg dalam 2 ke 3 kali je jaga nak susu.

napa ye? mungkin sebab puasa kot. aku skrg ni sahur makan biskut kering cicah air vico je. yg tu je la yg tertelan. nasik langsung x lalu. tapi still bangun utk sediakan sahur buat suami terchenta... hehe.

petang ni berbuka kat cyberview... hehe. so, rileks la sket. cuma terlepas la wadi unung ptg nih.. hehe. erm, cepat la kul 5. aku dah x larat giler nih. keja x la banyak sgt pun, tapi letih semacam je. ngada2 tul aku ni... husband kata aku ni ikut sangat rasa penat tu, tu yg asyik x larat je. maybe jgk le sbb bila aku sesaje buat2 sibuk, lupa seketika aku pada rasa penatku... hehe...

jam baru 4.40 ptg...herm

pagi tadi baca paper terpandang satu berita yg skolah boleh amik cuti awal guna cuti peristiwa atau ganti cuti. maknanya, jumaat ni sure la ramai yg balik kampung... adoi la, sure jamm teruk. x plan pun lagi nak balik kul brapa. harap2 jangan la jamm teruk cam tahun lepas. x sabarnya nak balik kampung... hehe

semalam aku dapat mesej dari member lama, chon... dia dah selamat bersalin. dapat kembar sepasang lak tu... huhu. beshnya dia... sekali bersalin je dah complete... sonok kan... balik kampung nnt nak gi jenguk dia la... untungnya baby dia, sure dapat banyak duit raya...

dulu ada gak teringin nak anak kembar sepasang nih, sebab ayah aku merupakan kembar sepasang. org kata peluang tinggi utk hamil kembar. tapi bila dipikir2 & dicongak, rasa cam x mampu je nak jaga nnt. biar la, hanya insan terpilih je yg boleh dapat baby kembar nih... hehe.

2 comments:

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

wah dah ada baby! taniah! chon tu harisun ker? kembar sepasang..bestnyerrrr

*S*A*L*W*A* said...

ha ah, chon tu harisun... tu la, bestnya la dia... tahniah juga atas kelahiran baby girl nissa... comei & sedap namanya.